حضور فعال 24 هزار نفر روز در اردوهاي جهادي «طرح هجرت» استان آذربايجان غربي
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۶۱

حضور فعال 24 هزار نفر روز در اردوهاي جهادي «طرح هجرت» استان آذربايجان غربي

امسال 24 هزار نفر روز از دانشجويان آذربايجان غربي در اردوهاي جهادي طرح هجرت ساماندهي شده اند.

حامد صمدپور، معاون آموزشي بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان آذربايجان غربي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اروميه، با بيان اين مطلب گفت: امسال 24 هزار نفر روز از دانشجويان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان در قالب اردوهاي  جهادي طرح هجرت سه به مناطق محروم استان و عرصه هاي كاري پيش بيني اعزام شده اند.

وي افزود: با توجه به پتانسيل بالاي كشاورزي در اين استان، 90 درصد افراد به كارگيري شده در عرصه كشاورزي و منابع طبيعي مشغول به فعاليت هستند و همچنين تعدادي از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي نيز با همكاري بسيج جامعه پزشكي جهت رسيدگي به امور بهداشتي و درماني روستاييان به مناطق محروم اعزام شده اند.

صمدپور با اشاره به اينكه امسال در اين طرح با افزايش چشمگير حضور دانشجويان روبه رو بوده ایم، اظهار داشت: به كارگيري دانشجويان در عرصه هاي كاري مرتبط با رشته تحصيلي، تخصص، توانمندي ها و براساس ميزان علاقه مندي شركت كنندگان از عمده دلايل حضور حداكثري دانشجويان در اين طرح است.

وي وجود مشكلات ستادي، ناهماهنگي هاي موجود ميان ادارات و كم بودن استقبال عمومي مسئولان استاني را از نقطه ضعف هاي اجراي اين طرح در آذربايجان غربي برشمرد و ابراز داشت: با وجود موانع و مشكلات پيش روي، بسيج دانشجويي استان توانسته است به اهداف پيش بيني شده خود دست يابد.

اين مقام مسئول، تقويت روحيه خودباوري، اعتماد به نفس، پركردن اوقات فراغت دانشجويان و فارغ التحصيلان، حفظ و انسجام نيروهاي موجود در بسيج دانشجويي و مهمتر از همه تحقق فرامين مقام معظم رهبري را از اهداف راهبردي اين اردوها ذكر كرد.

معاون آموزشي بسيج دانشجويي آذربايجان غربي در پايان خاطرنشان كرد: اردو هاي جهادي طرح هجرت استان از 25 تير آغاز و تا 10 شهريور ماه سال جاري ادامه خواهد داشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار