ورود رییس فراکسیون امید مجلس به موضوع باشگاه استقلال در فاصله کمتر از ۴ ماه مانده به «دوره یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی» به شدت توی ذوق میزند!
گروه ورزشی دانشجو؛ مدیریت عامل باشگاه استقلال در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ از علی فتح اله زاده خویی گرفته شد و به بهرام افشارزاده رسید. یکی به عنوان پرافتخارترین مدیرعامل باشگاه استقلال در دوران پس از انقلاب جمهوری اسلامی و دیگری بدون حتی یک روز فعالیت در رأس باشگاههای فوتبال!
این انتصاب در دومین سال فعالیت نمایندگان مجلس نهم اتفاق افتاد و پس از آن از هشتم خرداد ماه سال ۱۳۹۵ نمایندگان دور دهم رسما کار خود را در مجلس آغاز کردند. طرفداران استقلال از همان سالها تجربه شروعهای ناامید کننده استقلال در لیگ برتر را تجربه کرده و با اعتراضهای مداوم خود به وزارت ورزش و جوانان خواهان تغییر در کادر مدیریتی باشگاه استقلال بودند.
این انتقادات و اعتراضها وزارت ورزش و وزیر وقت (محمود گودرزی) را بر آن داشت تا افشارزاده را از باشگاه کنار گذاشته و سید رضا افتخاری را جایگزین او کند! مدیری که با فوتبال آشنا بود و سابقه دبیرکلی فدراسیون آن (در سالهای ۷۴ تا ۷۵) را هم در کارنامه داشت، اما هرگز مدیرعاملی یک باشگاه فوتبالی را تجربه نکرده بود! آن هم باشگاهی با طرفداران میلیونی از سراسر کشور! البته سید رضا افتخاری هم موفق نشد رضایت طرفداران استقلال را جلب کند. انتشار تصاویر تحصن هواداران استقلال مقابل ساختمان باشگاه و یا نصب بنرهای مرتبط با نگرانی هایشان بابت وضعیت وخیم باشگاه استقلال روبروی وزارت ورزش و جوانان از جمله سوژههای تکراری رسانهها ظرف سه سال اخیر به ویژه از سال ۱۳۹۵ به اینسو بوده است. درست در همان سالهایی که کارکنان خانه ملت روی کرسیهای آنها نشسته و سنگ همین مردم را به سینه میزدند، اما در همه این مدت (سه سال گذشته) فقط یکبار صدایشان درباره موضوعی ورزشی شنیده شد! روزی که کارلوس کی روش بنا به تشخیصش سید جلال حسینی و وریا غفوری را از جمع مسافران اعزامی به جام جهانی ۲۰۱۸ خط زد تعدادی از نمایندگان مجلس کاملا بی ارتباط با این موضوع و تحت تأثیر هیجانات آن روزها به دخالت در کار سرمربی تیم ملی پرداخته و از او خواستند این دو نفر یا لااقل یکی از آنها را به اردوی تیم ملی دعوت کند؟!
پیش و پس از آن هرگز اتفاقی در این سطح رخ نداد که "نمایندگان ملت" سنگ ورزش را در این سطح به سینه بزنند تا اینکه به تازگی محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید مجلس در اقدامی که شاید طرفداران استقلال هم توقع نداشتند اقدام به حمایت از نارضایتیهای آنها از شرایط باشگاه شان کرده است! سئوال اول این است که آیا مجلس فراکسیون ورزش ندارد؟ اگر دارد فراکسیون امید چرا در کار دیگر فراکسیون دخالت کرده است! سئوال بعدی وضعیت خوب و روبهراه این روزهای باشگاه استقلال است! اگر واقعا عارف و رفقایش دغدغه طرفداران تیم استقلال را داشتند در طول سالهای اخیر کجا بودند؟ روزهایی که استقلال برای تمدید قرارداد مامه تیام و سرور جپاروف دچار اشتباهات جبران ناپذیر شد؟ روزی که پاتوسی معطل کمی پول بود تا قراردادش با استقلال را تمدید کند و نکرد؟ روزی که قراردادهای عجیبی با بازیکنان ناکارآمدی مانند الحاجی گرو و مارکوس نویمایر بسته شد کجا بود؟ ... و روزهایی اینچنینی که به لطف مدیران منصوب دولت دوازدهم در رأس باشگاه استقلال، کم نبودند!
شاید محمدرضا عارف متنی که برای جلب رضایت طرفداران استقلال منتشر کرده را دو ماه دیر پست کرده است! چرا که استقلال همین چند روز قبل پنجمین برد متوالی خود در جام حذفی و لیگ برتر را دشت کرد و اتفاقا در بازی آخر با پارس جنوبی جم، تعداد آنهایی که علیه امیرحسین فتحی، شعار "حیاکن رها کن" سرمی دادند به یک سوم تقلیل پیدا کرده بود و این نشان میدهد مردم کم کم به اوضاع اطمینان پیدا کرده اند!
طرفداران استقلال کاری به فتحیها، افتخاریها و فتح اله زادهها ندارند که عارف مانند آنهایی که میخواهند از آب گل آلوده ماهی بگیرند بی موقع به موضوع استقلال ورود کرده و کاسه داغتر از آش شده است؟ آنها برد و قهرمانی میخواهند. بی گمان آنهایی که میدانند عارف و یاران عارف دوم اسفند ماه امسال و اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ نیازمند صف رأی دهندگان به نمایندگان دور یازدهم مجلس پای صندوقها هستند مشاوره درستی به آنها ندادند یا در زمانبندی دچار اشتباه شدند! قطعا این ادبیات محمدرضا عارف که خطاب به طرفداران استقلال گفته: «نامه تان را خواندم و درباره اش با دیگر اعضای فراکسیون مجلس حرف میزنم. معتقدم اگر دولت خود را از تولیگری و باشگاهداری کنار بکشد مشکلاتی که اکنون برخی باشگاهها با آن دست به گریبان هستند به حداقل میرسد» در این شرایط که استقلال حریفانش را با اختلاف کمتر از دو گل شکست نمیدهد خریداری ندارد! ورزش و ورزشکاران همواره در ماههای منتهی به انتخابات، پایگاههای مناسبی برای کاندیداها هستند تا با هدفگیری طیف قابل توجهی از اجتماع، بخشی از آرای مأخوذه به صندوق را برایشان تأمین کند، اما این مردم در اوضاع اقتصادی فعلی کشور که "مقام معظم رهبری" شخصا برای مدیریت اوضاع به آن ورود کرده و دستور به رونق تولید و حمایت از کالای ایرانی داده، هوشیار است و میداند چه طیفی دلسوز واقعی اش است و چه طیفی نیازمند رأیشان پای صندوقها!