جشنواره برترين تشكلها و سازمان هاي مردم نهاد خراسان جنوبي برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بيرجند، مدير سازمان ملي جوانان استان خراسان جنوبي در اين مراسم با گراميداشت سالروز ولادت حضرت علي اكبر و روز جوان گفت: اين سازمان با وجود نوپا بودن براي حل مسائل جوانان داراي برنامه است.
يحيي سالاري حرف از تشكيل سازمان هاي مردم نهاد را ساماندهي اجتماعي جوانان در عرصههاي مختلف دانست و افزود: اين سمنها به منظور اغناي نياز دروني جوانان تشكيل شده كه از طريق فعاليت در اين سمنها، زمينه لازم براي آشنايي دقيق جوانان، امور مرتبط با فعاليت سازمانهاي دولتي، قانونگذاري و نظارت در عرصه حيات اجتماعي فراهم ميشود.
وي بحث سازماندهي اجتماعي را يك نياز و ضرورت اجتماعي برشمرد و تصريح كرد: در قرآن نيز بر انسجام جامعه مومنين تاكيد شده است و همه افراد دوست دارند تا از تواناييهاي يكديگر بهره بنند چرا كه اين، يك نياز فطري است.
سالاري تدوين شاخصهاي برتر سمنهاي استان، شناسايي ضعفها و تبادل نظر بين مديران اين سمنها را از اهداف برپايي اين جشنواره عنوان كرد و گفت: هم اكنون سازمان ملي جوانان استان داراي 75 سمن است كه در حال فعاليت هستند و از اين تعداد، 62 سمن اعتبارنامه دارند و بقيه در حال اخذ اعتبارنامه هستند.
مدير سازمان ملي جوانان استان، خودباوري را عامل موفقيت جوانان دانست و خاطرنشان كرد: نقش جوانان در عرصههاي مختلف از پيروزي انقلاب تا دوران دفاع مقدس و پيشرفتهاي علمي امروز، واضع و روشن است و اين نيروي جوان است كه سازندگي، رشد، تعالي و پيشرفت را براي جامعه به ارمغان ميآورد.
وي در رابطه با برنامههاي هفته جوان گفت: در هفته جوان سه برنامه محوري شامل برگزاري جشنواره سمنهاي برتر و برگزاري سه گفتوگو با حضور اساتيد را داريم كه در پايان اين گفتوگوها، همايش جوان امروز برگزار ميشود.
لازم به ذكر است در پايان اين مراسم به مناسبت سي امين سال پيروزي انقلاب از 30 تشكل و سمن برتر استان خراسان جنوبي تجليل شد./انتهاي پيام/