آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۹۲۳

رئیس سابق رئال در آستانه مرگ به خاطر کرونا

لورنزو سانز رئیس رئال در اواخر دهه ۹۰ میلادی به دلیل ابتلا به کرونا در آی سی یو بستری شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لورنزو سانز بین سال های 1995 تا 2000 ریاست باشگاه رئال مادرید را برعهده داشت و با او این تیم یک لالیگا و دو لیگ قهرمانان را فتح کرد. سانز سال 2000 رقابت را به فلورنتینو پرز باخت و مسند ریاست رئال را واگذار کرد.

سانز که 76 ساله است و از بیماری دیابت نیز رنج می برد، این روزها اسیر بیماری کرونا شده و پس از هشت روز مبارزه با این ویروس، سرانجام در بیمارستانی در مادرید بستری شد و خیلی سریع او را به آی سی یو منتقل کردند.

فرناندو سانز پسر او به خبرنگاران گفت:« پدرم هشت روز تب داشت و پس از اینکه به دلیل سرفه های شدید به نفس تنگی افتاد، رضایت داد او را به بیمارستان منتقل کنیم. او معتقد بود ظرفیت بیمارستان ها پر شده و بهتر است در خانه بماند ولی شرایطش به قدری وخیم شده بود که در نهایت چاره ای برای انتقال او به بیمارستان نبود.

او تمام علائم کرونا را دارد ولی هنوز نتیجه تست های او نیامده است. بسیار نگرانیم چرا که پدرم دیابت هم دارد و به سختی نفس می کشید.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار