آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۷۴۷

تشکر مدیرعامل استقلال از هواداری که پول دیاباته و میلیچ را پرداخت کرد

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال با صدور پیامی از زحمات هوادار مقیم خارج از کشور تشکر کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، احمد سعادتمند مدیرعامل باشگاه با صدور پیامی از زحمات ایمان ابراهیمی تشکر کرد و اعلام داشت از چنین عزیزانی که قلبشان با استقلال هست، صمیمانه سپاسگزارم.وی افزود: باید اذعان داشت ایرانیان خارج از کشور با کمی اعتماد متقابل توان همکاری و مشارکت با مجموعه ما را بخوبی دارند و حتی می توانند نقش آفرینی کنند.

سعادتمند بیان داشت: امید دارم در آینده نزدیک با یک برنامه ریزی دقیق و مدون تمامی این خوبان را گرد هم جمع کرده و تیمی منسجم بسازیم.

مدیرعامل باشگاه گفت: مجددا از این دوست خوبم سپاسگزارم. این هوادار پرداخت قراردادهای دیاباته و میلیچ را آغاز کرده است و به زودی نیز کل قرارداد دیاباته را پرداخت خواهد کرد. مدیرعامل باشگاه استقلال در این پیام تاکید کرد: امیدوارم که به زودی و در تهران میزبان او باشم.

ایمان ابراهیمی مدیرعامل چند شرکت اقتصادی در نروژ است و طی سال های اخیر بارها اعلام کرده که از باشگاه استقلال حمایت مالی می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار