کد خبر:۸۴۹۹۳۱

خدایی: قانون باشد کشتی‌گیری که نماینده مجلس شده فیلش زمان المپیک یاد هندوستان نمی‌کند

سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد جوانان گفت: تا روزی که روی باسکول وزن کشی رفتم نمی‌دانستم در المپیک کشتی می‌گیرم یا نه.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مجید خدایی که به همراه ناصر نوربخش میهمان برنامه دایره طلایی بود، ضمن تبریک روز جهانی کشتی و عید فطر، با اشاره به کشتی‌های پرهیجان گذشته‌اش با مدعیان وزن ۸۴ کیلوگرم، اظهار داشت: چرخه انتخابی به نظرم خیلی چرخه خوبی است. همیشه بودن قانون از بی قانونی بهتر است، حتی قانون بد. زمانی که من کشتی می‌گرفتم و در المپیک ۲۰۰۴ آتن، یکی از مثال‌های خوب برای ارزشمند بودن وجود قانون این است که بعد از هشت سال دوری، کشتی گیری که نماینده مجلس شده فیلش یاد هندوستان نمی‌کند که سر از مسابقات دربیاورد و بدون انتخابی به المپیک برود.

وی با اشاره به کشتی‌هایی که در راه رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک ۲۰۰۴ پشت سر گذاشت، تصریح کرد: در جام تختی قهرمان شدم، در یک تورنمنت بین المللی نتیجه خوبی گرفتم، بعد به این دلیل که آن کشتی گیر می‌خواست به مسابقات برود، بین ما مسابقه انتخابی گذاشتند که نیامد و من باز با رقبای داخلی کشتی گرفتم. آنقدر من اعتراض کردم و رسانه‌ها فشار آوردند تا محمدرضا طالقانی که رئیس فدراسیون بود و با عدالت با این مسئله برخورد کرد، همچنین با نظر محسن مهرعلیزاده که رئیس وقت سازمان تربیت بدنی بود، ما بالاخره در لهستان کشتی گرفتیم. کشتی گیری که ۷-۸ سال از مسابقات دور بود در مرحله آخر با من کشتی گرفت، با من که سال قبلش عضو تیم ملی در این وزن بودم و این خیلی من را آزار داد. وقتی از لهستان برگشتیم باز گفتند هنوز مشخص نیست چه کسی ملی پوش ۸۴ کیلوست و شاید در المپیک تو وزن کشی نکنی. من تا روزی که روی باسکول وزن کشی رفتم، نمی‌دانستم قرار است در المپیک کشتی بگیرم یا کشتی گیر دیگری روی باسکول می‌رود.

دارنده مدال برنز سال ۲۰۰۲ جهان ادامه داد: وقتی یک قانونی وجود داشته باشد و همه از آن تمکین کنند، تکلیف بر همه مشخص است. یک کشتی گیر هرچقدر هم عنوان‌دار باشد، به این شکل کشتی گیر از مرحله آخر سر از مسابقات المپیک درنمی آورد و خودش می‌داند اگر می‌خواهد عضو تیم ملی شود باید مراحل را طی کند.

خدایی تاکید کرد: به صورت کلی، بودن این چرخه خیلی کمک می‌کند که بهتر مسیرمان را مشخص کنیم، همه می‌دانند مسیر چه چیزی است و براساس آن تلاش می‌کنند. به عنوان کسی که دانشگاهی هستم، نمی‌دانم این اعداد مثلا ۲۰۰ و ۳۰۰ امتیاز به چه شکل انتخاب شده‌اند؟ اگر اعداد و رتبه بندی به صورت علمی باشد، ما به مشکل نمی‌خوریم. حتما کار علمی روی آن شده، یک جایی دیدم عضو تیم ملی امتیازش با قهرمان کشوری هر دو ۲۰۰ امتیاز هستند. تدوین این چرخه کار جالبی بوده، شنیدم ۲۵ سال روی این کار زحمت کشیده شده، اما بهتر است همگی با هم بیشتر فکر کنیم که بعدا به مشکل نخوریم. زمان مدیریت رسول خادم فرآیند انتخابی تیم ملی تدوین شد و در اجرا به جایی رسیدیم که همین فرآیند خودش محل مشکل شد. درست هم می‌گفتند یا یک جا‌هایی مجبور شدیم تبصره‌هایی ایجاد کنیم. من در دو سال آخر عضو شورای فنی بودم و با مسائل از نزدیک آشنا هستم البته خیلی از آن مشکلات اینجا و در این طرح دیده شده است.

مجید خدایی در خاتمه در مورد اینکه گفته شده هدف از اجرای چرخه انتخابی تیم ملی، تغییر سرمربیان تیم ملی است، گفت: من چنین نظری ندارم، چرا که اختلاف آرا موجب رشد و پیشرفت می‌شود. من مطمئنم همه قلب شان برای کشتی می‌تپد. اگر نظری هست، برای این است که ایراد کار مشخص شود. ضمن اینکه طبیعی است سرمربی استرس بیشتری دارد و مسئولیت با اوست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار