بزرگراه شهيد چمران تا بام تهران مسير گردشگري مي شود
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، منصور کتانباف با اعلام اين مطلب اظهار داشت: اين مسير به طول 12 هزار متر مربع حد فاصل يادگار امام(ره) تا تقاطع يمن اجرا شده و ادامه آن به سمت ولنجک با انعقاد قرارداد در مراحل آماده سازي اجراي فاز دوم است.
وي گفت: با اتمام اين طرح، گردشگران و کوهنوردان مي توانند از بزرگراه شهيد چمران به سمت بام تهران، مسير را پياده طي کنند .
کتانباف خاطرنشان کرد: در سال گذشته 58 هزار مترمربع پياده رو سازي در شمال تهران انجام شده و امسال نيز تا پايان خرداد ماه بيش از 20 هزار مترمربع پياده رو سازي در محورهاي شهيد لواساني، دربند، شهيد موحد دانش و شريعتي اجرا شده است.
قائم مقام شهردار منطقه يک گفت: طرح هاي پياده رو سازي در محورهاي فوق همچنان در حال انجام است که تا اواخر آبان ماه و اواسط آذرماه مي تواند ادامه داشته باشد.
وي اقدامات عمراني مانند روکش آسفالت ، احداث خيابان هاي جديد و توسعه شبکه معابر، نهرسازي، سرپوشيده كردن انهار و ... را از ديگر اقدامات عمراني دانست که به طور مستمر در محلات منطقه در حال انجام است./انتهاي پيام/