طبابت جايگاه ويژه اي در سرزمين کهن ايران اسلامي دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۳۲۹
مديرکل بهزيستي استان زنجان:

طبابت جايگاه ويژه اي در سرزمين کهن ايران اسلامي دارد

مديرکل بهزيستي استان زنجان گفت: در پيشينه تاريخي و فرهنگ عمومي، همواره طبابت و طبيب از قداست و جايگاه ويژه اي برخوردار بوده است.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبردانشجو» به نقل از روابط عمومي بهزيستي استان زنجان، مديرکل بهزيستي استان زنجان در پيامي به مناسبت روز پزشک آورده است: در پيشينه تاريخي و فرهنگ عمومي و باور اجتماعي مردم سرزمين کهن ايران اسلامي همواره طبابت و طبيب از قداست و جايگاه ويژه اي برخوردار بوده است.

اين پيام مي افزايد: اين فرهنگ و باور در سايه تعاليم توحيدي بزرگاني را تربيت کرده است که فروغ علم و انديشه شان در سپهر دانش بشري راهگشا بوده است و همگان را به همراهي فراخوانده است.

وي با اشاره به اينکه ابن سينا، جرجاني، رازي و…. دانشمندان مشهور و طبيبان فرهيخته اي هستند که پرچمدار همراهي دانش و اخلاق بوده و در سايه سار ارزش هاي ديني و آموزه هاي توحيدي علم را در خدمت انسانيت و رشد فضيلت هاي اخلاقي قرار داده اند خاطر نشان کرده است: يکم شهريور ماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبيب برجسته نامدار ايراني جهان اسلام، شيخ الرئيس ابوعلي سينا و روز پزشک بر تمامي طبيبان فرزانه و جامعه پزشکي تلاشگر ايران اسلامي که در سايه رهنمودهاي مقام معظم رهبري صادقانه به جامعه هدف بهزيستي خدمت مي کنند مبارك باد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار