
کد خبر:۸۵۸۱۵۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛
پرونده فساد در فوتبال سال ۹۶ به قوه قضاییه ارسال شد
نماینده مجلس گفت: مجلس در این مورد اقداماتش را آغاز کرده است و با صلابت و اقتدار به این قضیه رسیدگی خواهد کرد. در اینجا باید یک تشکری از قوه قضاییه، دادستانی کل کشور و همچنین بازرسی کل کشور داشته باشیم.
احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره اتفاقات فوتبال و بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: پیش از این تغییر و تحولات هشدارهای لازم را داده بودیم و در حال حاضر نیز عناصر مؤثر در این تغییر و تحولات که در پشت صحنه این اتفاقات هستند یعنی وزارت ورزش و فدراسیون که به طور غیر محسوس این تغییرات را پشتیبانی میکنند را رصد میکنیم.
وی ادامه داد: فارغ از تمام مسائلی که در گذشته در مورد کفاشیان مطرح بود و اکنون نیز در رسانهها مطرح میشود. اکنون بحث منع به کارگیری بازنشستگان به عنوان یک قانون وجود دارد و چنین اقدامی تخلف و عنوان مجرمانه محسوب میشود.
این نماینده مجلس گفت: استناد به رأی صادره کمیته استیناف یا حتی اساسنامه نیز قابل اتکا نیست، زیرا اساسنامه فدراسیون فوتبال حتی در مراجع حقوقی داخلی نیز قابل استناد نیست و بازگشت فرد بازنشسته به فدراسیون عنوان کیفری دارد و این قابلیت وجود دارد که آحاد ملت ورزش دوست در این مورد طرح شکایت کنند.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: قطعاً طرف حساب مجلس وزیر ورزش خواهد بود؛ که مجلس میتواند از احضار و سؤال از وزیر تا مراحل دیگر اقدام کند و با توجه به اتفاقات رخ داده در ورزش مطالبهگری مردم نیز به شدت استیضاح وزیر ورزش است.
وی با اشاره به پرونده کفاشیان، گفت: مجلس در این مورد اقداماتش را آغاز کرده است و با صلابت و اقتدار به این قضیه رسیدگی خواهد کرد. در اینجا باید یک تشکری از قوه قضاییه، دادستانی کل کشور و همچنین بازرسی کل کشور داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا پرونده فساد فوتبال به قوه قضاییه ارسال شده است؟، بیان داشت: بله این پرونده در مرداد ۹۶ به قوه قضاییه ارسال شده است و حتی شعبه بازپرسی پرونده در آن زمان اعلام شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.