آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۰۴۱
عریان در گفتگو با دانشجو:

ترم تابستانه در دانشگاه یاسوج برگزار نمی‌شود

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: امسال با توجه به شرایط پیش آمده برای پیگیری از ویروس کرونا برای دانشجویان کارشناسی ترم تابستانه برگزار نخواهد شد.

احمد عریان، رئیس دانشگاه یاسوج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها ترم تابستان برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مرحله پایان کار‌های عملیاتی و آماده دفاع هستند زمینه را برای آنان مساعد شده است به همین علت امسال ترم تابستانه برای دانشجویان برگزار نخواهد شد.

عریان مطرح کرد: در حال حاضر امتحانات دانشجویان به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.

رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: ترم تابستانه ادامه ترم قبل خواهد بود و همچنین بعضی از دانشجویانی که واحد عملی در اوایل ترم آینده برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه گفت: حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی بستگی به نوع رشته آن‌ها دارد دانشجویان که آزمایشگاه و کار‌های عملی دارند با توجه به نظارت استاتید و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اگر احتیاج باشد در دانشگاه حضور خواهند داشت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار