همتایاران سلامت علوم پزشکی تبریز اقدام به جمع‌آوری ماسک و دستکش‌های عفونی کردند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۶۳۳
برای فرهنگسازی مقابله با ویروس کرونا؛

همتایاران سلامت علوم پزشکی تبریز اقدام به جمع‌آوری ماسک و دستکش‌های عفونی کردند + فیلم

همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه فعالیت‌های خود در جهت فرهنگ‌سازی مقابله با ویروس کرونا اقدام به جمع‌آوری ماسک و دستکش‌های عفونی با عنوان کمپین «کروما» اقدام کردند.

همتایاران سلامت علوم پزشکی تبریز اقدام به جمع‌آوری ماسک و دستکش‌های عفونی کردند + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرحله نخست کمپین «کروما» به همت همتایاران سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همکاری سازمان مردم نهاد «امیدسازان راه سلامت»، معاونت بهداشت دانشگاه و اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.

عرفان نظام دوست، مسئول همتایاران سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این باره گفت: این کمپین «کروما» از سوی اعضای همتایاران سلامت دانشگاه و با همکاری انجمن مردم نهاد «امیدسازان راه سلامت» برنامه ریزی شده است، این کمپین با هدف آموزش فاصله گذاری اجتماعی و آموزش استفاده از ماسک، جمع آوری ماسک جهت پیشگیری از گسترش عفونت در سطح شهر و فرهنگ سازی بهداشت شکل گرفته است.

عرفان نظام دوست تصریح کرد: این کمپین در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هر هفته به صورت فعالیت‌های داوطلبانه درصدد محقق ساختن این برنامه به منظور کاهش آلودگی و بهینه سازی مصرف ماسک و بازگردانی ماسک به چرخه بازیافت برگزار می‌شود. حضور دانشجویان فقط مختص دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی نیست و برنامه ریزی‌ها برای حضور دانشجویان تمامی دانشگاه‌ها و آحاد مردم صورت گرفته و قبل از اعزام نیروها، اطلاعات کامل درمورد پروتکل‌های بهداشی به داوطلبان داده شده است.
 
کد ویدیو

مسئول همتایاران سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: کمپین «کروما» با حضور اداره کل ورزش و جوانان استان، معاونت بهداشت دانشگاه و اداره کل سلامت شهرداری کلانشهر تبریز درصدد اجرایی سازی اهداف راه اندازی این کمپین هستیم، این ادارات با همکاری خود با مجموعه دانشجویی همتایاران و سازمان مردم نهاد امیدسازان راه سلامت در این کمپین، تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند که خدمات خود را در اختیار اکثریت مردم قرار دهند و از هیچ کوششی در این راه دریغ نخواهند کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار