کد خبر:۸۶۱۷۹۹
طی ۲۴ ساعت گذشته؛

۲۱۰ نفر مشکوک به کروناویروس به مراکز درمانی چهار محال و بختیاری مراجعه کردند

رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا علوم پزشکی شهرکرد گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۰ نفر با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان مراجعه داشته‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید علی درخشان، رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره اعلام آخرین آمار کرونا ویروس در ۲۳ تیرماه گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۰ نفر با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان مراجعه داشته اند و ۳۷ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.

درخشان با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۴ مراجعه کننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید ۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد، مطرح کرد: هم اکنون ۹۴ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۵۶ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.

رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکردتصریح کرد: با بیان اینکه متاسفانه طی ۲۴ساعت گذشته، یک مورد فوتی جدید ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید ۱۹ در استان گزارش شد و مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری به ۶۴ نفر رسید، افزود: هم اکنون ۱۷ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

درخشان با تاکید بر اینکه همچنان بیشترین موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ مربوط به حضور مبتلایان در مهمانی و دورهمی‌ها بویژه مراسم‌های ترحیم و عروسی است، خاطرنشان کرد: یک مقدار از موارد چرخش بیماری نیز خانوادگی و در پی ابتلای یکی از اعضای خانواده و سرایت آن به سایراعضا است.

مدیر روابط عمومی و رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: سیر بیماری در ۲ تا ۳ هفته گذشته بسیار پیش رونده بوده ولی خوشبختانه با راه اندازی پویش استفاده همگانی از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی شاهد ثبات نسبی در موارد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ هستیم.

وی اضافه کرد: ثبات نسبی در شیوع بیماری کرونا شکننده و برای تداوم آن نیازمند ادامه همکاری مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بویژه استفاده همگانی از ماسک هستیم.

درخشان یادآورشد: با توجه به وجود برخی کمبود‌ها و قیمت بالای ماسک، استفاده از ماسک در درجه اول اهمیت قرار دارد و نوع ماسک مصرفی در صورت استفاده همگانی مردم از ماسک در درجه بعدی اهمیت قرار می‌گیرد.

مدیر روابط عمومی و رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به تمامی کسانی که قصد برگزاری مراسم‌های عروسی و ترحیم طی روز‌های آتی را دارند توصیه کرد، از این اقدام خودداری و مردم نیز از شرکت در چنین محافلی پرهیز کنند.

وی با تاکید بر اینکه تمامی افراد در این روز‌ها مشکوک به بیماری کرونا تلقی می‌شوند لذا حفظ فاصله ایمن با یکدیگر، استفاده از ماسک و رعایت سایر نکات بهداشتی در ارتباط با دیگران ضروری است، گفت: به لحاظ میزان شیوع بیماری کووید ۱۹ در شهرستان‌های استان، شهرستان شهرکرد طی یکی دو ماه گذشته بیشترین موارد ابتلا را داشته است و در حال حاضر شهرستان‌های فارسان، بروجن و لردگان با فاصله اندک از این شهرستان، نسبت به سایر شهرستان‌ها دارای بیشترین موارد ابتلا به بیماری نوپدید کووید ۱۹ هستند.

درخشان با اشاره به اینکه شهرستان و شهر، شهرکرد علی رغم لحاظ کردن درصد جمعیتی دارای بیشترین آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ هستند، بیان کرد: رعایت فاصله گذاری فیزیکی و هوشمند با جدیت بیشتر و استفاده از ماسک، ضرورت اجتناب ناپذیر این روز‌ها و روز‌های آینده است.

مدیر روابط عمومی و رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد یکی از ساده ترین، عملی‌ترین و موثرترین راه مقابله کرونا را استفاده همگانی از ماسک دانست که نوع آن در درجه دوم اهمیت قرار دارد، گفت: با توجه به ضرورت استفاده از ماسک، زدن ماسک نشانه شخصیت، اعتماد به نفس و مسئولیت پذیری و عدم استفاده از آن نشانه عدم پایبندی به تعهدات اجتماعی است.

وی از مردم برای پیوستن به پویش ملی «#من_ ماسک_ میزنم» با هدف ارتقای رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی پیشگیری از بیماری کووید۱۹، ترویج استفاده همگانی از ماسک (افراد بزرگتر از دو سال) در مکان‌های عمومی و کاهش شیوع بیماری کووید۱۹ در کشور و هدف عملیاتی، استفاده ۷۵ درصد افراد جامعه از انواع ماسک در زمان حضور در مکان‌های عمومی دعوت کرد.

درخشان با اشاره به اینکه با توجه به اینکه بیماری کووید۱۹ یک بیماری نوپدید است، هر روزه اطلاعات کادر بهداشت و درمان و محققان نسبت به مقابله با این بیماری کامل‌تر خواهد شد، افزود: استفاده از ماسک به تنهایی حدود ۵۰ درصد می‌تواند در عدم ابتلا به بیماری کووید۱۹ مؤثر باشد.

مدیر روابط عمومی و رئیس کارگروه اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم شرکت در تجمعات و شستشوی مرتب دست‌ها در کنار استفاده از ماسک، سه فاکتور اساسی در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا به شمار می‌روند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار