قرارگاه زیستی از سوی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویر احمد راه‌اندازی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۸۵۴
پرهیزگار در گفتگو با دانشجو:

قرارگاه زیستی از سوی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویر احمد راه‌اندازی شد

مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: قرارگاه زیستی در چهار حوزه به منظور مطالبه‌گری، بررسی و پیشگیری آتش سوزی‌ در منابع طبیعی و جنگل‌ها راه‌اندازی شده است.

قرارگاه زیستی از سوی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویر احمد راه‌اندازی شد

مسعود پرهیزگار، مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویر احمد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به اقدامات بسیج دانشجویی برای مهار کردن آتش در جنگل‌های استان گفت: در این راستا، قرارگاه زیستی راه اندازی شده است که چهار گروه دانشجویی در زمینه‌های مختلف فعالیت خواهند داشت.

پرهیزگار مطرح کرد: در هر شهرستان گروه‌های جهادی تخصصی در زمینه مختلف فعالیت می‌کنند که یکی از این مباحث فعالیت در حوزه محیط زیست خواهد بود.

مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویر احمد مطرح کرد: با وقوع آتش سوزی در جنگل‌ها استان گروه‌های جهادی در دهدشت، گچساران و یاسوج برای مهار کردن آتش ورود داشتند و ما سعی کردیم با تشکیل قرارگاه زیستی تخصصی به این مسائل ورود کنیم.

پرهیزگار ادامه افزود: دراین قرارگاه، هسته‌های مسئله محور در قالب فعالیت‌های علمی، مخاطرات زیستی استان را که یکی از این موارد منابع طبیعی و جنگل‌ها است رصد می‌شود وهمچنین به دنبال فعالیت‌های علمی و هم اندیشی با اساتید و صاحب نظران برای ارائه راهکار و پیگیری هستند.

وی گفت: گروه سوم این قرارگاه بسیج دانشجویی در زمینه مطالبه گری گروه‌های جهادی از مسئولین استانی و کشوری در حوزه‌های مختلف زیستی خواهد بود که یکی ازاین مطالبه‌ها در زمینه آتش سوزی‌های مراتع و جنگل‌ها خواهد بود.

پرهیزگار با اشاره به آخرین وضعیت آتش سوزی جنگل‌های دمچنار بیان کرد: آتش سوزی در این منطقه با کمک مردم، نیرو‌های بسیج، سپاه  و محیط زیست و مهار شده است.

مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویر احمد یادآور شد: در حال حاضر امکاناتی از قبیل بالگرد، و دمنده‌های مناسب برای مهار کردن آتش وجود ندارد و برای خاموش کردن آتش از شاخ و برگ درختان استفاده می‌شود. در این راستا، استانداری و سپاه استان برای تجهیز کردن وسایل مورد نیاز مهارکردن آتش سوزی ورود کرده است.
 
وی در خاتمه بیان کرد: جنگل‌های بلوط و زاگرس ریه کشور ایران به حساب می‌آید و ما انتظار داریم دولت و نهاد‌های کشوری در این زمینه ورد جدی تری داشته باشند.
 
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار