رئیس سابق فدراسیون پرورش اندام مشاور پولادگر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۷۰۱۸

رئیس سابق فدراسیون پرورش اندام مشاور پولادگر شد

سیدمحمد پولادگر​ رییس فدراسیون تکواندو با صدور حکمی، ناصر پورعلی‌فرد، رئیس سابق فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام را به عنوان مشاور عالی خود منصوب کرد.
رئیس سابق فدراسیون پرورش اندام مشاور پولادگر شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حکم پور علی‌فرد آمده است: با عنایت به سوابق ارزشمند، تجربیات طولانی و اعتبار و وجاهتی که بحمدالله در عرصه ورزش قهرمانی دارا می‌باشید، جنابعالی را به عنوان "مشاور عالی خود در فدراسیون تکواندو" منصوب می‌نمایم. توفیقات روزافزون آن برادر متعهد را در حوزه خدمت به جامعه جوان و با نشاط ورزش کشور از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.»

پورعلی‌فرد دبیری فدراسیون تکواندو را طی سال‌های 1377 تا 1379  و پس از آن نیز 4 سال نایب رییسی این فدراسیون را برعهده داشت. وی همچنین به مدت 14 سال ریاست فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام را عهده دار بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار