قرآن عامل پيروزي ما در مبارزات بوده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۴۵۸
هاشمي رفسنجاني:

قرآن عامل پيروزي ما در مبارزات بوده است

رئيس مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: آنچه در مبارزات پيروزمان کرده و ما را در اين سي سال از همه مشکلات عبور داده، اسلام،‌ مکتب و قرآن بوده است.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله هاشمي رفسنجاني در افتتاحيه هشتمين اجلاس رسمي مجلس خبرگان رهبري در دوره چهارم، با اشاره به شرايط جامعه جهاني و توطئه هاي استکبار عليه جمهوري اسلامي ايران گفت: هم اکنون امتحان بزرگي متوجه ماست، ان شاء الله بتوانيم از اين امتحان سربلند بيرون بياييم.

وي افزود: حال حاضر فرصتي است که خبرگان نقش اساسي خود را در کمک به حل معضلات و ارائه راهنمايي هايي که براي جامعه ما اين روزها خيلي ضروري شده است، ايفا کنند.

وي تأکيد کرد: بايد شرايط جهاني و راههايي که ممکن است اوضاع را وخيم کند و نيز راههايي که وضع انقلاب اسلامي و حجت الهي را محکم مي کند، بررسي و تبيين کنيم.

هاشمي رفسنجاني انقلاب اسلامي ايران را در تاريخ ايران و اسلام بي نظير دانست که بايد در راه حفظ آن کوشيد.

رئيس مجلس خبرگان رهبري گفت: قطعاً آقايان خبرگان از شرايط مطلعند به خصوص شرايطي که در دنيا و در اطراف ما عليه ايران وجود دارد.

وي تصريح کرد: در طول اين سي سال با اينکه جنگ و تهديدات نظامي داشتيم، هيچ وقت نديديم استکبار براي ما تا اين حد برنامه ريزي کند و تهاجم حساب شده اي داشته باشد.

هاشمي رفسنجاني افزود: هيچ وقت اين قدر بخشنامه در مجامع جهاني شامل شوراي امنيت سازمان ملل متحد و آژانس بين المللي انرژي اتمي و هم در دولت ها عليه خودمان نداشتيم.

وي اضافه کرد: در حال حاضر برخي دولت ها جداگانه عليه ما وارد ميدان شده اند و کشورهاي اطراف ما را نيز عليه جمهوري اسلامي ايران فعال مي کنند.

رئيس مجلس خبرگان رهبري گفت: آنچه دلمان را محکم مي کند اتکا به خداوند، اسلام و مردم است.

هاشمي رفسنجاني افزود: آنچه در مبارزات پيروزمان کرده و ما را در اين سي سال از همه مشکلات عبور داده، اسلام،‌ مکتب و قرآن بوده است.

وي همچنين با اشاره به حضور مردم در صحنه هاي مختلف انقلاب گفت: مردم حقيقتاً وفادار و هميشه در صحنه بوده و هيچ وقت از آنچه رهبران انقلاب پيش پايشان گذاشته اند، کم نگذاشته اند.

رئيس مجلس خبرگان رهبري اسلام، قرآن، انقلاب اسلامي و حضور مردم هميشه در صحنه را سرمايه هاي کشور دانست و افزود: هر مقدار از اين سرمايه ها کم شود، ضربه به اسلام و انقلاب اسلامي است.

وي گفت: اگر مباحثي پيش آمده است بايد هشداري براي جبران و تقويت راه هاي گذشته باشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار