آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۱۵۳

سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین درگذشت

الخاندرو سابه یا، سرمربی تیم ملی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۱۴ درگذشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مردم آرژانتین تنها چند روز بعد از درگشت مارادونا حالا شاهد فوت یکی دیگر از بزرگان فوتبال کشور خود هستند و الخاندرو سایه با نیز امروز جان خود را از دست داد. الخاندرو سابه‌ یا 66 ساله در ماه های اخیر درگیر بیماری قلبی بود و البته به نظر می رسید در این مدت در حال بهبودی و طی کردن دوران نقاهت است. اما از یک هفته قبل حال او رو به وخامت گرایید و دوباره در بیمارستان بستری شد.

رادیو فونیکا امروز مدعی شد سابه یا دیگر قادر به تنفس آسان نیست و فقط از طریق لوله و دستگاه نفس می کشد. در نهایت امروز او حین درمان در کلینیک دچار عارضه تنفسی  شدیدی شده و تلاش گروه پزشکی برای درمان او بی نتیحه ماند تا فوتبال آرژانتین شاهد درگذشت الخاندرو سابه ‌یا باشد.

الخاندرو سایه با که فقط 66 سال داشت، پس از جام جهانی 2014 از هدایت تیم ملی آرژانتین کناره گیری کرد و گفته می شود یکی از دلایل این تصمیم اوضاع نه چندان خوب سلامتی او بوده است.

الخاندرو سابه‌ یا از سال 2009 تا 2011 هدایت تیم استودیانتس آرژلانتین را بر عهده گرفت و در این سال بود که به سمت هدایت تیم ملی کشورش منصوب شد. آلبی سلسته با هدایت الخاندرو سابه‌ یا روزهای درخشانی را سپری کرده و در جام جهانی 2014 و در خاک برزیل بعد از 24 سال دوباره به فینال جام جهانی راه یافت. اما دوباره این آلمان بود که سد راه آرژانتینی ها شد و در نهایت الخاندرو سابه‌ یا و لیونل مسی به مقام نایب قهرمانی بسنده کردند.

البته در آستانه دیدار فینال سایه با اظهار داشت که صرف نظر از هر نتیجه ای، او پس از دیدار مقابل آلمان از این شغل که تقریبا سه سال به طول انجامیده کنار می رود. سایه با در نهایت در 30 ژوئیه 2014 رسما استعفا داد. در کل این سرمربی در 40 بازی هدایت تیم ملی آرژانتین را بر عهده داشت که 25 پیروزی، 10 تساوی و پنج شکست حاصل کار سایه با روی نیمکت آلبی سلسته بود.

الخاندرو سابه‌ یا در دوران حضور در مستطیل سلز در کشور انگلیس نیز بازی کرد و او در کارنامه خود سابقه حضور در تیم هایی چون شفلید و لیدزیونایتد را نیز داراست. جالب اینجاست الخاندرو سابه‌ یا در عرصه سیاست نیز فعالیت داشته و عقاید چپ گرایانه شدیدی نیز داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار