
در اطلاعیهای اعلام شد
دانشجویان دانشگاه صنعتی بهبهان تا ۱۴ بهمنماه درخواست سنوات بیشتر از ۹ نیمسال را ثبت کنند
مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خاتمالانبیای بهبهان در اطلاعیهای اعلام کرد: تمامی دانشجویانی که نیازمند سنوات آموزشی بیشتر از ۹ نیمسال هستند، باید تا ۱۴ بهمنماه درخواست خود را در سامانه سجاد ثبت کنند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان در اطلاعیهای، مهلت زمانی ثبت درخواست سنوات تحصیلی بیشتر از ۹ نیمسال دانشجویان را اعلام کرد.
مطابق این اطلاعیه، تمامی دانشجویان دانشگاه که سنوات مجاز تحصیل آنان (۹ نیمسال) به اتمام رسیده و جهت اتمام تحصیلات خود نیازمند سنوات آموزشی بیشتر از ۹ نیمسال هستند، بایستی تا پیش از شروع انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (۱۴ بهمنماه) درخواست سنوات خود را در سامانه سجاد (کمیسیون موارد خاص) ثبت کنند.
صرفا دانشجویانی میتوانند برای نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ انتخاب واحد کنند که با درخواست سنوات مازاد آنها موافقت به عمل آمده باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.