کد خبر:۹۱۲۵۹۹
اینتر با پیروزی مقابل لاتزیو، صدرنشین شد
تیم فوتبال اینتر با کسب یک برد خانگی مقابل میهمان پایتختنشین خود سرانجام صدر جدول را از چنگ رقیب همشهریاش درآورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در آخرین بازی شب سوم از هفته بیستودوم سری A ایتالیا، شب گذشته (یکشنبه) تیم فوتبال اینتر موفق شد میهمان خود تیم فوتبال لاتزیو را با نتیجه 3 بر یک شکست دهد.
روملو لوکاکو دو بار در دقایق 22 (پنالتی) و 45 و لائوتارو مارتینس در دقیقه 64 گلهای این بازی را برای اینتر به ثمر رساندند. تنها گل لاتزیو هم در دقیقه 61 به وسیله گونسالو اسکالانته رقم خورد.
اینتر با این پیروزی که پانزدهمین پیروزیاش در فصل جاری سری A بود، 50 امتیازی شد و سرانجام صدر جدول را که هفتهها در اختیار میلان بود، از چنگ رقیب همشهریاش خارج کرد. لاتزیو هم با همان 40 امتیازی که داشت در رده هفتم جدول باقی ماند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.