استقلال برای پرداختی هایش به دیاباته و میلیچ سند ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۰۲۷۹

استقلال برای پرداختی هایش به دیاباته و میلیچ سند ندارد

شیخ دیاباته مبلغی حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار دلار از استقلال طلبکار است و از طریق شکایت به فیفا آن را طلب کرده، این درحالی است که بخشی از این پول پرداخت شده اما مستندات آن موجود نیست!
استقلال برای پرداختی هایش به دیاباته و میلیچ سند ندارد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شکایت شیخ دیاباته از استقلال بابت مطالباتش به این باشگاه رسیده است. شیخ با گرفتن وکیل برانکو شکایت رسمی خود را از باشگاه استقلال به ثبت رساند تا بتواند مطالبات خود را دریافت کند. باشگاه استقلال به‌دنبال این است تا لایحه دفاعی را در این خصوص تنظیم کرده و خواستار پرداخت طلب این بازیکن به‌صورت قسطی باشد. جدا از مطالبات دو، سه ماه دیاباته بخشی از طلب این بازیکن مربوط به آپشن‌های قرارداد اوست‌‌.

شیخ دیاباته و هرویه میلیچ دو بازیکن خارجی تیم استقلال در فصل گذشته به‌دلیل مشکلات مالی در چند نوبت با مسئولان این باشگاه وارد چالش شدند. میلیچ در فصل بیستم در دو مقطع و در زمان سرمربیگری فکری و مجیدی به‌دلیل مشکلات مالی ایران را ترک کرد و تیرماه امسال نیز وقتی مشکلات مالی ادامه‌دار استقلال را دید راهی کشورش شد تا از طریق فیفا پیگیر دریافت مطالبات خود باشد.

همچنین دیاباته دیگر بازیکن خارجی استقلال هم مطالبات خود را از این باشگاه دریافت نکرده است. این درحالی است که این بازیکن کم‌ سر و صداتر از میلیچ رفتار کرد و در رسانه‌ها زیاد به موضوع دریافت نکردن حقوقش اعتراض نشان نداد اما در مقطع زمانی قبلی وی در مدت زمانی که در ایران نبود به شکل قانونی پرونده شکایت از استقلال بابت عدم دریافت مطالباتش را پیش برد.

در قرارداد اولیه دیاباته با استقلال ذکر شده، درصورتی‌که حقوق ماهیانه این بازیکن بیش از 60 روز به تعویق بیفتد، شامل 10 هزار دلار جریمه می‌شود. این موضوع جدا از حق فسخ قرارداد این بازیکن است و درصورت عدم پرداخت مطالبات، این بازیکن می‌تواند از طریق فیفا اقدام و قراردادش را فسخ کند.

فرهیختگان

پربازدیدترین آخرین اخبار