به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_سیدمجید مهردانا، اصغر رحیمی در مورد آماده سازی کاروان ایران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی بیان کرد: پنجمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی ۱۸ تا ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ برگزار میشود. قرار بود بازیها چهار سال یکبار برگزار شود. اولین دوره آن در عربستان بود که ایران ۱۰ طلا، ۹ نقره و ۱۱ برنز چهارم شد. دومین دوره قرار بود در ایران باشد که لغو شد. سومین دوره در اندونزی برگزار شد و ایران با کاروان کیفی شرکت کرد و با ۳۰ طلا، ۱۷ نقره و ۱۲ برنز دوم شد.
او ادامه داد: در چهارمین دوره، ایران با ۱۵۲ ورزشکار حاضر شد و ۳۹ طلا، ۲۶ نقره و ۳۲ برنز در رده سوم ایستاد. در پنجمین دوره که در قونیه ترکیه برگزار میشود سیاست کلی بر اعزام کیفی است و جلسهای را در ستاد عالی بازیها داشتیم و قرار شد نشستی را با فدراسیونها داشته باشیم. تاکنون با ۹ فدراسیون نشست گذاشتهایم . در جلسه شنبه هفته آتی ستاد عالی، رشتهها را نهایی میکنیم. پیشبینی اولیه ما این است رشتههای کشتی، کاراته، تکواندو، وزنه برداری شانس مدال طلا دارند. برای رشتههای رکوردی مبنای اعزام، مدال طلای بازیهای کشورهای اسلامی ۲۰۱۷ است و ممکن است در برخی رشتهها به ویژه بانوان انعطافی داشته باشیم. درباره سه رشته تیمی والیبال، فوتبال و هندبال باید رییس فدراسیونها جلسه بگذاریم. البته در هندبال و والیبال جلسه گذاشتیم اما به نتیجه نرسیدیم. بسکتبال سه نفره مردان و زنان اعزام نیز میشوند.
رحیمی همچنین گفت: بازیهای کشورهای اسلامی سطح رو به بالایی دارد. پیشبینی حداقلی هزینهها، ۷۰ میلیون برای هر نفر است. رشتههای تیمی هزینههای زیادی را به کاروان تحمیل میکنند و حدودا ۱۰ میلیارد به هزینهها اضافه خواهد شد. البته این پیشبینی اولیه است و باید دید تا زمان اعزام هزینهها چگونه میشود.
وی در مورد تعداد نفرات اعزامی گفت: اگر تیمی نباشند، ۲۵۰ نفر کل کاروان است و اگر تیمی را اعزام کنیم کاروان بالای ۴۰۰ نفر میشود. در مجموع هم کسب ۹۰ مدال پیشبینی کردهایم.
رحیمی در مورد جلسات با فدراسیونها تاکید کرد: در جلساتی که با فدراسیونها داشتهایم، برخیها این بازیها را به عنوان رقابت تدارکاتی برای بازیهای آسیایی در نظر گرفتهاند.