به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهمنامۀ همکاری فیمابین مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران و مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، توسط موسوی موحدی رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران و بهروز جنت رئیس مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران امضا و مبادله شد.
این تفاهمنامه با هدف فراهم آوردن امکان ارتقای همکاریهای علمی-تحقیقاتی، بهرهبرداری از ظرفیتهای مشترک، همافزائی در قلمرو علوم و نوآوریهای محصولات و خدمات حلال منعقد شده است.
موسوی موحدی، مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران در آئین انعقاد این تفاهمنامه، گفت: لازم است نگاه علمی و پژوهشی به محصولات و خدمات حلال در بین سازمانها و مردم ترویج شود تا نقش مهم خود را در سبک زندگی و ارتقای سلامت مردم ایفا کند.
وی با بیان اینکه امروز جایگاه کیفیت محصولات و غذای حلال در سطح جهانی از نظر علمی و نوآوری اهمیت بالایی دارد، اظهار کرد: مفهوم حلال، نشاندهندۀ بهداشت، پاکیزگی و کیفیت محصولات و خدمات است که باعث ارتقای سلامت مردم میشود.