اولین همایش مبلغان جانباز در قم برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۶۳

اولین همایش مبلغان جانباز در قم برگزار شد

نخستین همایش علمی -کاربردی مبلغان جانباز به همت دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، در این همایش که عصر امروز در سالن اجتماعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد، حجت الاسلام سید حسن ربانی ، رییس دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به این که برگزاری این همایش اولین تجربه ویژه مبلغان جانباز می باشد، اظهار داشت: امیدواریم روحانیون و طلاب جانباز با صبر و حوصله و سعه صدر خود و نیز ارایه نظرات و پیشنهادات ما را در برگزاری هرچه بهتر این گونه جلسات و همچنین ساماندهی امر تبلیغ روحانیون عزیز جانباز یاری کنند.
 
حجت الاسلام احمد زادهوش، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی نیز با اشاره به نقش آفرینی مهم روحانیون و طلاب جانباز در عرصه پیام رسانی دینی و فرهنگی گفت: هدف از برگزاری این همایش زمینه سازی دقیق برای حضور مناسب تر روحانیون جانباز در عرصه تبلیغ می باشد.
 
وی همچنین ابراز داشت:برای دست یابی به الگوی مطلوب در تبلیغ مبلغان جانباز و تدوین آیین نامه جامع نیازمند آرا و نظرات و تجربیات مبلغان جانباز حوزه علمیه هستیم.
 
حجت الاسلام تربتی، جانباز 70 درصد نیز طی سخنانی در این همایش با تاکید بر لزوم پیوند روحانیون جانباز با مردم تشنه معارف دینی خاطر نشان کرد: مبلغان جانباز به دلیل جایگاه مردمی یکی از موفق ترین و تاثیر گذارترین اقشار در تبلیغ معارف دین و ترویج فرهنگ ایثارگری می باشند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار