به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در نشست خبری که صبح امروز (دوشنبه) در محل این فدراسیون برگزار شد، اظهار داشت: نمیگذارم هیچ خبر و حاشیهای به اردو برود. من حتی نگذاشتم سوریان و پژمان درستکار جای من صحبت کنم و گفتم کتکش را من بخورم.
وی ادامه داد: سال 98 که آمدم، تیم یازدهم و نهم دنیا، سه ماه حقوق عقب افتاده و کلی بدهی را تحویل گرفتم و امروز ببینید که کجا هستیم. این کار همه شماست. من همیشه گفتم حمال کشتی هستم، با این کلمه لذت میبرم. لباس من را مسخره میکنند. من بلدم لباس بپوشم، ولی از 6 صبح سر پروژه هستم. من آدم عملیاتی هستم. باید سر تمرین بچهها هم بروم. چطور انتظار دارند کت و شلوار بپوشم. شلوار شش جیب گشاد است، پای پرانتزی من را نشان نمیدهد. کشتی ورزش پرفشاری است و اینها پیش میآید. کت و شلوار 50 میلیونی بپوشم و زمانی که کار نکنم، آیا میتوانم حرف بزنم؟
* حال کشتی خوب است
دبیر در مورد عملکرد تیمهای نوجوانان در مسابقات قهرمانی جهان گفت: گفته بودم اثر کرونا را بعداً میبینیم. بالای 260 ثبتنامی در باشگاهها داریم و باشگاهها زیاد شده که جمعیت کشتی بالا برود. افتخار کشتی همین طرح توسعه است. طبق آن جلو میرویم و خیلی جاها هم از برنامهمان جلوتریم. روزی که التماس میکردیم باشگاهها را باز کنید، برای همین بود. آمریکاییها سالنهایشان باز بود. هر جا رفتیم، البته غیر از مسابقات آسیایی نوجوانان و گاف آن مربیان، همه جا نتیجه گرفتیم. همین که امروز کشتی حالش خوب است، آقایان منتقد هم میتوانند حرف بزنند. واقعاً از اینکه باشگاه اکبر فلاح که الگوی من بوده یا منصورخان برزگر شلوغ است، لذت میبرم.
رئیس فدراسیون کشتی عنوان کرد: همین حسی که مردم ما به کشتی دارند، سایر کشورها به ورزش ملیشان دارند. همه مردم همین حس را به کشتی دارند. وقتی فوتبال ما به اسپانیا میبازد، کسی ناراحت نمی شود، اما کشتی ببازد، همه ناراحت میشوند، چون کشتی مال ماست.
وی خاطرنشان کرد: من زخمهای کشتی را میبینم. با تک تک این بچهها تب میکنم. بیست و پنج سالم بود که از کشتی رفتم، چون کتفم بالا نمیآید. بچههای درجه سه و چهارم را هم مجانی عمل میکنم، چون وقتی مصدوم شدم، خودم چند عمل انجام دادم.
دبیر گفت: رفتم به اتاق گرایی و بیدارش کردم. چای درست کرد و با هم خوردیم. اگر حرف میزنم، برای این است که دردم میگیرد از مسئولانی که وعده میدهند و بعد همه فکر میکنند این بچهها چه چیزی گرفتهاند. شاید حالا یک عبارتی را بیدقتی کردم و گفتم. «تُن» صدای من بلند و ادبیاتم تند است، چون این دردها را در کشتی میبینم، تندتر میشوم و بهم میریزم. جنگیدن برای کشتی را وظیفهام میدانم. یکسری آمدند اینجا جهان پهلوان بشوند. من هیچ چیزی برای خودم نخواستم و بهجز خدا و اهل بیت دستم جلوی کسی برای خودم دراز نبوده، ولی برای کشتی رو میزنم. باید از حق همه بچهها دفاع کنم. 66 درصد مدالهای المپیک برای کشتی است که اگر مدیریت میشد، بیشتر هم میشد. از نظر من بعد از انقلاب کشتیگیر آزادکاری روی دست عباس جدیدی نیست. رضا یزدانی چرا مدال المپیک نباید داشته باشد؟ اکبر فلاح و امیر خادم چرا طلای المپیک ندارند؟ فرق من با پولادگر این است که معتقدم 22 ساعت کشتیگیر را درست کنم که دو ساعت خوب تمرین کند.
وی در مورد روز ملی کشتی گفت: دست فدراسیون قبلی و بقیه به خاطر این روز درد نکند، اما با یک طبل زدن قدر و منزلت آقا تختی حفظ شده است؟ خواننده دعوت کنم که خودم را مطرح کنم؟ یکسری با کشتی خودشان را بالا میبرند، درحالیکه اگر کشتی بالا برود، همه ما هم بالا میرویم. با کشتی میشود، حال مردم را خوب کرد. مرید و مرادبازی را کنار بگذارید. ما شجره آقا تختی را میدانیم، افتخار جامعه کشتی است. صالحی امیری پول که نمیداد، ولی حرف قشنگی میزند که کشتی بالاتر از ورزش ایران است. تختی اسطوره است و کسی نمیتواند او را پایین بیاورد.
رئیس فدراسیون کشتی درمورد رده سنی جوانان تاکید کرد: جز امیدهای آسیا که به دردمان نمیخورد، همه مسابقات را رفتیم. اعتقاد دارم، چون خودم 18 سالم نشده بود به جام یاشاردوغو رفتم و تا 19 سالگی همه باختهایم را دادم و از بیست سالگی بردهایم شروع شد. تیم فرنگی ما همزمان با رقابتهای جهانی به تورنمنت روسیه میرود. برای همین با شورای برون مرزی در دعوا هستم که میگویند چرا این همه مسابقه میروید، درحالیکه کشتی باید به تورنمنت برود که کشتیگیر باختش را آنجا بدهد. حمید باوفا انصافا مربی است، ولی این بچهها در اردوی بزرگسالان کسب تجربه کردند. یا حُسن غلامرضا محمدی این است که در نوجوانان خوب کشتیگیر پیدا میکند، مثل حاجی معزیپور.
دبیر گفت: من نامزد انتخابات اتحادیه جهانی شدم، سوریان که انصراف داد، دو ساعت وقت داشتیم. من پول جمهوری اسلامی را اینجا هزینه نمیکنم، رأی هم نمیآورم. مدیران میانی انقدر برای ما سنگاندازی میکنند که وقت لابی برای رای آوردن نداشتم.
وی اظهار داشت: دعوای آن روز مجمع سه روز قبلش شکل گرفته بود. آیا بودجه باید در ماه چهارم بسته شود؟ ما باید شش ماه اول سال بودجه بگیریم آن هم با پیگیریهای من. خیلی از دولتمردان که من روی آنها تعصب دارم، میدانند و غصهام میگیرد که این وزارت ورزش با تفکرات پولادگر راه به جایی نمیبرد. بقیه فدراسیونها میترسند این حرف را بزنند. به او می گویم سیستم قالب در تکواندو چیست؟ کشتی لاکتیک است. 6 دقیقه لاکتیک است و نیم ساعت بعد دوباره روی تشک میآید و من باید این لاکتیک را با ماساژ دربیاورم. پولادگر درکی از ورزش قهرمانی ندارد، شاید در جوانی کمی ورزش کرده، ولی ورزش قهرمانی را فقط دیده است. آمریکا با کاروان 110 نفره به مسابقات جهانی میآید، من با 47 نفر. پولادگر به من میگوید در تکواندو ماساژور نمیبرده است. همه برای کشتی و موفقیتهایش پیام میدهند، اما معاونت قهرمانی پیام نمیدهد. خب همان تکواندو میماندی که البته رای هم نیاورد. او دو ماه است صورتجلسه را امضا نکرده، نمیداند کار ما قفل میشود. او مشکلش با کشتی است، نه علی دبیر. چند روز مانده به عید از بخش خصوصی سه میلیارد کمک گرفتیم. صبح که بچهها تمرین میکنند چهار کالری از دست میدهند. آنها قبلاً با اتوبوس شرکت واحد دنبال کارهای اداریشان میرفتند که ما ون برای تیم با تخفیف خریدیم که بچهها زیر کولر باشند. حسن یزدانی و رضا گرایی نباید زیر باد کولر باشند؟ بعد پولادگر میگوید تو لاکچری مدیریت میکنی. متکای قهرمان ملی با بقیه فرق میکند، زارع یک شب بد بخوابد، یک هفته نمیتواند تمرین کند. کسی حق ندارد گوشت یخ زده به کشتیگیرم بدهد و باید غذای خوب به آنها بدهم. من باید تشک و بالشت طبی به کشتی گیرم بدهم. وقتی او متوجه نمی شود من چه بگویم؟ او جواب تلفن را هم نمیدهد. حمید سجادی واقعا بچه خوبی است؛ به او گفتم این آدم در ورزش قهرمانی نمیتواند کمکش کند. من روی نظامم و جمهوری اسلامی تعصب دارم.
دبیر ادامه داد: بابت کاری که برای مردم میکنیم، باید این دنیا و آن دنیا جواب بدهیم. حالا لباسم را مسخره کنند. حمید سجادی دلش با ماست. من به دبیرم بگویم نامه را امضا کن، جرات دارد امضا نکند؟ شما باید در هر بند تکلیف بگذارید، ما بعد از چند سال مقبول شدیم . بدهی نداریم. چند شکایت از دوره خطیب و خادم بر سر کارت ملی داشتیم. مخبر و رئیسی بدانند مدیران میانیشان با کشتی زاویه دارند و این کار خوبی نیست و صورتجلسه ما را امضا نکردند. علیرضا دبیر دروغ نمیگوید. پولادگر جز اینکه ما را قفل کرده، کاری نکرده است. رئیس هیئت تهران را برداشتیم، بیکار است و دائم شکایت میکند. من خیلی در این سه سال آبروداری کردم و نمیخواهم آبروی کسی را ببرم.
وی در مورد حضورش در مجمع کمیته ملی المپیک تصریح کرد: هیئت اجرایی قبلی جلوی من یک حرف میزدند و بعد کار دیگری میکردند؛ این نفاق است، ولی به آنها خسته نباشید میگویم. قرار بود نصیرزاده به مجمع برود. ما اساسنامه خودمان را داریم. باید کار خوب را گفت؛ رسول خادم با ارتباطاتش با کمیته و وزارت ورزش قبلی اساسنامه فدراسیون را تایید کرده و اتحادیه جهانی هم تصویبش کرده است. البته بازرسی کل هر چه بگوید،گردنمان از مو نازکتر است. من کربلا بودم و بلیت گرفتم. آنقدر از هیئت اجرایی قبلی ناراحت بودم که نمیخواستم بروم. حق کشتی با این مدالها، 10 میلیارد است؟ به من بگویید حمال، ولی کار انجام شود. حاج محمود خسرویوفا صبح به من زنگ زد. در انتخاب شهردار سوم در دوره حضورم در شورای شهر در نشستی که با حاج محمود داشتم، تصمیم گرفتم به چه کسی به عنوان شهردار رای بدهم. خسرویوفا گفت حتما بیا که انتخابات برگزار شود. جز او هر کسی میگفت، نمیرفتم و به او گفتم چشم.
دبیر گفت: انتخابات کمیته ملی المپیک دو پیام جدی داشت. همه آن 11، 12 نفر رای نیاوردند. یکی از اعضای هیئت اجرایی به من گفت بودجه پنج میلیاردی دوره رسول خادم را دو میلیارد کردیم که حال رسول را بگیریم. آن زمان دلار چقدر بود؟ گفتم جز طلای المپیک بقیه مدالها کشک است. والله که خادم، جدیدی و ... از طلای المپیک بالاتر بودند، ولی نگرفتند. من را بزنید، ولی کشتی بالا برود. کشتی این شانس را دارد که بیشتر مدال بگیرد.
انتهای پیام/