به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری میان «سازمان منطقه آزاد کیش» و «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، برگزار شد.
مهدی کشاورز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه بر اهمیت آسیبشناسی مدیریت علمی اشاره کرد و گفت: در حوزه مدیریت علمی اقدامات زیادی انجام شده، ولی نگاه علمی وجود نداشت.
وی با اشاره بر اهمیت حوزههای ورزشی همچون «ورزش و گردشگری، ورزش و فرهنگ، ورزش و اقتصاد، ورزش و سلامتی و ورزش و آموزش»، اظهار داشت: در جزیره کیش، تعداد 44 هیئت ورزشی داریم که نقش مهم خود را در حوزه ورزش ایفا نکردند و امروز با انجام پایش و برگزاری جلسات مختلف، مکلف شدند برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود را در این زمینه ارائه دهند.
وی، اندیشیدن به بحث قهرمانی و نگاه همگانی به حوزه ورزش را از اهمیت ویژهای برشمرد و افزود: سلامت فکری و بدنی ساکنان جزیره کیش برای سازمان مهم است و به دنبال یک طراحی صحیح هستیم.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، خاطرنشان کرد: اگر طراحی صحیح در این حوزه اجرا نشود، کارها در قالب شعاری، نمایشی و کتابخانهای نمود پیدا میکند. با موفقیت در اجرای طرحهای خوب، میتوانیم یک گام به جلو برداریم و با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود برای محقق شدن مفاد این تفاهمنامه، حمایت و همکاری لازم را خواهیم داشت. با ارائه برنامه مدون یک ساله، این اقدام مهم و ارزشمند، به عنوان پایه تقویمی و زیرساختی در جزیره کیش خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با تلاش و کار جهادی ثابت کردیم، کمتر از ظرف 6 ماه، 100 درصد یک زمین هیبریدی با تعداد 3 زمین در سطح بینالمللی، ساخته میشود.
کشاورز با بیان این که در مرحله نخست، ایدههای خوبی که عملیاتی شده را اجرا میکنیم تا مردم از ارائه خدمت مسئولانه این منطقه لذت ببرند، اظهار داشت: برای تبدیل شدن جزیره کیش به پایلوت ایدهها و درآمدزایی گام خواهیم برداشت.
به گفته کشاورز، ما نسبت به سال گذشته کمبود مسافر نداریم، بلکه کمبود خرید داریم، زیرا قیمت تمام شده در یک سری کالاها بالا است و باید این موضوع را حل کنیم.
کشاورز با بیان این که کیش، یک جزیره ورزشی و نیازمند به پژوهشگاه علوم ورزشی است، افزود: در حوزه توانمندی و دانش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، انتظار داریم دورههایی را در جزیره برگزار کنند که برخی از آنها برای ما درآمدزا باشد و در نگاه پژوهشی به بخش اقتصاد ورزش، به سلامت، گردشگری و ... توجه ویژه شود.
همچنین زهرا سلمان، سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بر همکاری هرچه بیشتر برای توسعه حوزه ورزش از تولد تا سالمندی اشاره کرد و گفت: در حوزه بهزیستی و آموزش و پرورش، این مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و اداره آموزش و پرورش، میتوان گامهای مؤثری در حوزه ورزش کودکان برداشت.
سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، با اشاره به برگزاری المپیک نسلها با هدف نزدیکی نسلها و جلوگیری از فقر حرکتی، افزود: تغییر سبک زندگی، باعث شده کودکان و نوهها کمتر از نعمت همراهی و حضور پدربزرگها و مادربزرگها بهرهمند شوند و با برگزاری این رویداد ورزشی میتوان به تحقق اهداف طرفین کمک کرد.
سعید پورزادی عضو هیئت مدیره و معاون عمرانی و زیربنایی، رضا شجیع مشاور و سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل، مرتضی رمضانی گالشی سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، عزیزالله فرضیپور رئیس مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش، شهروز جهانشاهی رییس هیئت اسکواش»، محمد شریعتزاده معاون فناوری پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، مهرداد تاوتلی رئیس هیأت دوچرخه سواری جزیره، پرویز حیدریراد رئیس اداره آموزش و پرورش کیش در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام/