هدایت جوانان در مسیر درست، خدمت به آنها است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۲۷۸
عضو فرهنگستان ادب فارسي:

هدایت جوانان در مسیر درست، خدمت به آنها است

 عضو فرهنگستان ادب فارسي با اشاره به نگرانی جوانان از آینده نامعلومشان گفت: اگر ظرفيت جوانان را به مسير درست هدايت كنيم و آنها را به آنچه دارند، واقف سازيم، بزرگ‌ترين خدمت را به اين قشر کرده‌ایم.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بیرجند، محمدجعفر ياحقي ديروز در همايش بزرگداشت روز فردوس در بيرجند اظهار داشت: باید در دانشگاه‌ها شرایطی را فراهم کنیم تا دانشجو بعد از فارغ‌التحصیلي  مشغول به کار شود.
 
وی با تاکید بر اتحاد و همدلي بين مسئولان شهرستان فردوس تصریح کرد: امروز مشكل ما اشتغال است و اگر اشتغال ايجاد شود، ديگر جوانان به سمت و سوي فساد كشيده نشده و بسياري از جوانان نيز مجبور به مهاجرت به شهرهاي ديگر نمي شوند.
 
عضو فرهنگستان ادب فارسي بر توجه و آموزش لهجه فردوسی به کودکان نیز تاکید کرد و گفت: حفظ لهجه سبب می‌شود کودکانمان در آینده قدر دستاورهای گذشتگان خود را بیشتر بدانند.
 
مجيد اميني، معاون برنامه‌ريزي استانداري خراسان جنوبي نيز در این همایش با تاکید بر حرکت در همه بخش‌ها گفت: باید با استفاده از امکانات موجود و با كمك كارشناسان، در بخش‌هاي مختلف برنامه‌ريزي کرده و از همه قوت‌ها و فرصت‌ها حداکثر استفاده، و تهديدات و ضعف‌ها را برطرف كنيم.
 
وي افزود: سند توسعه شهرستان نشان مي‌دهد كه نقطه قوت فردوس در بخش كشاورزي است كه در كنار آن‌ تهديدي به نام محدوديت آب وجود دارد.
 
اميني ارزش افزوده شهرستان فردوس را 100 ميليارد تومان عنوان كرد و اظهار داشت: اين آمارها نشان مي‌دهد كه اگر بخواهيم توسعه داشته باشيم، مردم نبايد درآمدهاي خود را از منطقه به شهرهاي ديگر انتقال دهند، بلكه بايد در بانك‌هاي شهرستان سرمايه‌گذاري كنند تا در صنعت شهرستان قدم اساسي برداشته شود.
 
عباس اقبال، فرماندار شهرستان فردوس نيز در اين مراسم اين شهرستان را نخستين شهر در استان خراسان جنوبي دانست كه شهرداري در آن تاسيس شده است.
 
وي قدمت تاسيس شهرداري در فردوس را نشانه فرهنگ بالاي مردم اين شهرستان عنوان كرد و اظهار داشت: همايش روز فردوس بايد از سال آينده با شكوه بيشتري برگزار شود تا همايشي پربار و كاربردي براي موتور محركه شهرستان باشد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار