آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۷۹۹
امام جمعه اردبیل:

دولت نسبت به حمایت از کادر درمان اهتمام جدی داشته باشد

آیت الله سید حسن عاملی گفت: دولت ۶۸ هزار نفر از کادر درمانی را که دارای سهمیه ایثارگری بودند تبدیل وضعیت کرد، اما بقیه که نیرو‌های طرحی و پایان طرحی بدون سهمیه ایثارگری بودند محروم ماندند که درخواست داریم نسبت به ساماندهی وضعیت آن‌ها اهتمام جدی داشته باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل با حضور پر شور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد ضمن توصیه دولت به تبدیل وضعیت کارکنان درمانی که در دوران کرونا مشغول به کار بوده سپس تعدیل شده‌اند اظهار داشت: عزیزانی که در دوران کرونا در بیمارستان‌های کشور در سیستم درمانی کشور خدمت می‌کردند نقش مهمی در سلامتی انسان‌ها و مهار کرونا داشتند دولت ۶۸ هزار نفر از این‌ها را که دارای سهمیه ایثارگری بودند تبدیل وضعیت کرد، اما بقیه که نیرو‌های طرحی و پایان طرحی بدون سهمیه ایثارگری بودند محروم ماندند از دولت محترم می‌خواهیم از باب هل جزاء الاحسان الا الاحسان به این عزیزان توجه کنند. تعدیل آن‌ها صحیح به نظر نمی‌رسد آن‌ها در زمان عسرت و سختی از سلامتی ملت ما دفاع کرده و پهلوانانی هستند که با جانشان کرونا را شکست دادند.

امام جمعه اردبیل با بیان اینکه از مسئولین می‌خواهم راجع به مشکل نان تدبیری اتخاذ کنند گفت: سرانه سهمیه استان اردبیل از غالب استان‌ها بالاتر است، اما هم نانوا ناراضی است و هم ارباب رجوع. از نمایندگان می‌خواهم از وزیر مربوط سوال کنند که طرح قبلی یعنی کارتی کردن اگر قابل اجراء نبود چرا شروع و نیمه کاره رها کردید؟ ملت بزرگ ما حتماً دقت دارد که آب، گاز، برق، بنزین و نان در ایران نسبت به تمام کشور‌ها بسیار ارزان‌تر است تحقیقاً عرض می‌کنم که قیمت این پنج نیاز ضروری انسان‌ها در ایران به نحوی است که در هیچ کشوری نظیر ندارد بنزین فقط در ایران از آب ارزان‌تر است! آیا می‌خواهیم این قیمت ادامه داشته باشد؟ یک راه مهم آن این است که در این نعمت‌های بزرگ خداوندی اسراف نکنیم زائد بر نیاز ضروری مصرف نکنیم ریخت و پاش نکنیم.

وی ادامه داد: در روایات ما یک مفهوم بسیار پیشرفته و مترقی نسبت به منابع حیاتی کره زمین و نعمت‌های الهی ذکر شده است و آن لزوم حسن همجواری با نعمت هاست از رسول خدا مرویست: أحسنوا جوار نعم الله جل وعلا لا تنفرو‌ها فإنه قل ما زالت عن قوم فعادت إلیهم یعنی همسایگی زیبا با نعمت‌های خدا وند داشته باشید، چون نعمت اگر از دست برود دیگر برنخواهد گشت در روایت است رأی رسول الله (ص) کسرة طعام علی الارض فمشی الی‌ها ثم شمّها و مسح‌ها و اکل‌ها یعنی رسول خدا تکه نانی را روی زمین دید به طرف آن رفت اول آن را بویید سپس آن را تمییز کرده و آن را تناول فرمود آن گاه به همسر خود فرمودند احسنی جوار نعم الله فان‌ها قل ما نفرت من اهل بیت فکادت ان ترجع الیهم یعنی همسایگی زیبا با نعمت‌های خدا داشته باش، چون نعمت اگر از دست برود دیگر برنخواهد گشت ما باید نان را اکرام کنیم گاز را اکرام کنیم آب را اکرام کنیم خلاف اکرام اسراف و خروج از کفاف است خداوند برای اسراف خیلی سخت گیری کرده است.

وی به بیان آیات متعددی در رابطه با نکوهش اسراف پرداخت و خاطرنشان کرد: وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِیرًا إِنَّ الْمُبَذِّرِینَ کَانُوا إِخْوَانَ الشَّیَاطِینِ (هرگز (در کارها) اسراف روا مدار که مبذّران و مسرفان برادران شیطانهایند) وَأَنَّ الْمُسْرِفِینَ هُمْ أَصْحَابُ النَّار (و البته مسرفان همه اهل آتش دوزخند.) إِنَّ اللَّهَ لَا یَهْدِی مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ کَذَّابٌ (که خدا البته مردم مسرف و دروغگو را هرگز هدایت نخواهد کرد.) کَذَلِکَ یُضِلُّ اللَّهُ مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ مُرْتَابٌ (این چنین خدا مردم مسرف را که (در آیات خدا و معجزات رسل) در شک و ریبند به گمراهی و خذلان خود وا می‌گذارد.) خداوند در قرآن دوبار فرموده که فرعون من المسرفین بود.

امام جمعه اردبیل افزود: در روایت است امام سجاد تکه نانی را در مسیر خود دید آن را برداشت تمیز نمود و به غلام خود داد تا آن را حفظ کند سپس وارد منزلی شد وقتی بیرون آمد تکه نان را از غلام مطالبه کرد غلام اظهار داشت آن را خوردم! حضرت فرمود تو را آزاد کردم! چون با خوردن آن تکه نان اهل بهشت شدی و برای من عیب است که اهل بهشت را به غلامی خود بگیرم.

خطیب جمعه اردبیل با تشریح شرایط قیمت‌های حامل‌های انرژی در کشور‌های منطقه تصریح کرد: آیا می‌دانید که همین الان در ترکیه شب‌ها در خانه چراغ روشن نمی‌کنند بلکه از نور تلویزیون استفاده می‌کنند؟ آن‌ها برق دارند، اما روشن نمی‌کنند، چون برق بسیار گران است یک متمول و پولدار اردبیلی می‌گوید اخیراً در استانبول به منزل پسرم رفتم وارد حمام شد، ولی سریعاً بیرون آمد گفتم تو در اردبیل حمام که می‌روی به این زودی‌ها خارج نمی‌شوی! چرا اینجا فوراً خارج شدی؟ گفت پدر! اینجا آب گرم یک نرخ دارد آب سرد یک نرخ دارد برقی یک نرخ دارد اینجا سهل انگاری در مصرف آب و گاز نمی‌شود کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر لزوم صرفه جویی در منابع انرژی خاطر نشان کرد: آیا می‌دانید به دلیل تعرفه‌های تخفیفی ایران جزو هفت کشوری است که بیشترین میزان استخراج رمز ارز جهان در آن صورت می‌گیرد این عین اظهارات یک مسئول بلندپایه وزارت نیروی ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار