کد خبر:۱۰۵۹۱۶۲

بیمه درمان تکمیلی برای زنان سرپرست خانوار و ایتام/ اجرای طرح «برکت مهدوی»

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اجرای طرح «برکت مهدوی» اقشار آسیب‌پذیر اجتماعی را تحت پوشش بیمه‌ای قرار داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل بنیاد برکت از اجرای طرح «برکت مهدوی» خبر داد و گفت: ۳ هزار و ۴۵۲ نفر از اقشار آسیب‌پذیر جامعه از جمله زنان سرپرست خانوار، ایتام، مددجویان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و خانواده‌های معرفی شده از سوی گروه‌های جهادی از پوشش بیمه‌ای درمان تکمیلی بهره‌مند شده‌اند.

محمد ترکمانه تصریح کرد: بیمه برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام هر یک از این افراد را به مدت یک‌سال و تا سقف ۶۱۸ میلیون ریال تحت پوشش بیمه‌ای درمان تکمیلی قرار داده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، طرح «برکت مهدوی» در ۱۸ استان در حال اجرا است.

ترکمانه توضیح داد: در طرح «برکت مهدوی» افراد بیمه شده از پوشش درمانی در مواردی همچون هزینه‌های بستری، جراحی، شیمی‌درمانی، زایمان، نازایی و ناباروری، خدمات پاراکلینیکی از قبیل؛ آندوسکوپی، جراحی‌های سرپایی، شکستگی و دررفتگی، گچ‌گیری، تست‌های غربالگری، آزمایش‌های تشخیصی پزشکی، فیزیوتراپی، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی، رادیوگرفی، آنژیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی و انواع اسکن، ام‌آر‌آی، پزشکی‌هسته‌ای، ویزیت و دارو، گفتاردرمانی و ... برخوردار هستند.

وی یادآور شد: حق بیمه سالانه پرداخت شده برای هر یک از افراد تحت پوشش طرح «برکت مهدوی» بیش از ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال است.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر ادامه طرح «برکت مهدوی» گفت: این طرح در استان‌های بیشتری و در سطحی گسترده‌تر تداوم خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار