محمد ابراهیم امامی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو درباره اتفاقات و رویدادهای فدراسیون کشتی گفت: پنجشنبه ۲۲ تیر ماه انتخابات با حضور آقای پولادگر معاون ورزش قهرمانی حرفهای وزارت ورزش و همچنین آقای مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک و سایر اعضا انجام شد و آقای دبیر با ۳۸ رای موفق شد به مدت ۴ سال به عنوان رئیس فدراسیون باقی بماند این اتفاق موجب خوشحالی ورزش میشود نه صرفا به این دلیل، چون علیرضا دبیر انتخاب شده است به این دلیل که مجمع به یک نفر اعتماد میکند و بعد از عملکرد ۴ ساله همه همرای میشوند که این شخص میتواند کشتی مارا به سرمنزل مقصود برساند باعث خوشحالی است.
سخنگوی فدراسیون کشتی بیان کرد: برگزاری هر انتخاباتی بخاطر وجود رقابتها قاعدتاً میتواند حواشی به همراه داشته باشد، اما مجمعی که برگزار شد در یک جو بسیار خوب انجام شد و مشکلی پیش نیامد حتی صحبتهایی که از جانب یکی از کاندیداها انجام شد خودش در مجمع باقی نماند که پاسخ صحبت هایش را از رئیس مجمع یا کسانی که حضور داتشند بگیرد. در کل همه چی خوب بود و مشکل خاصی پیش نیامد. همه باید از سکاندار ورزش اول کشور حمایت کنند که رقابتهای مهم در پیش رو مانند بازیهای آسیایی و رقابتهای جهانی را به خوبی پشت سر بگذاریم اگر بعد از رقابتهای جهانی و بازیهای آسیایی کشتیگیران ما در کشتی آزاد و فرنگی موفق به کسب سهمیه نشوند کارشان سخت میشود و باید در رقابتهای انتخابی المپیک شرکت کنند بنابراین همدلی که در مجمع شاهد بودیم باید همچنان ادامهدار باشد که به وسیله همه کشتی گیران، مربیان، داوران، مدیران، اصحاب رسانه و همه مردم باید صورت بگیرد تا باعث افتخار آفرینی شود.
وی ادامه داد: زمانی که علیرضا دبیر برای ۴ سال اول انتخاب شده بود برنامهای را ارائه کرده و بنا به اون برنامه سند راهبردی فدراسیون کشتی با کمک کارشناسان و اساتید دانشگاهی نوشته شد و این سند راهبردی مسیر را برای مدت ۸ سال مشخص کرد که ۴ سال از آن را طی کردیم علاوه بر بحث فنی، در سنین مختلف برنامه ارائه شده است و در دیگر بخشها مانند توسعه ارکان و زیرساختهای کشتی در بخش مالی که در این سند پیش بینی شده بود. در ۴ سال آینده هم بنابه همین سند جلو رفته و همه استانها باید با این سند راهبردی پیش بروند.
او اظهار کرد: آمار کشتیگیران از ۳۰ هزار به ۴۰۰ هزارتا رسیده است و اصلیترین برنامه فدراسیون کشتی ارتقای کشتیگیران در کنار زیرساختها و مسئله فنی که در سند راهبردی پیش بینی شده است.
او درباره برنامه بلندمدت برای المپیک گفت: در المپیک ۲۰۲۴ به دنبال نتیجه گیری هستیم، اما هدف اصلیمان برای المپیک ۲۰۲۸ هست که بهترین نتیجه ممکن را بگیریم.
امامی در پاسخ به شرایط و هدف تیم ملی در مسابقات پیش رو اظهار کرد: برای ما کلیه رقابتها در مجامع بین الملی از اهمیت بالایی برخوردار است، اما اولویتما رقابتهای المپیک است و بازیهای آسیایی بسیار اهمیت دارد، اما از جهتی رقابت بزرگسالان امسال، گزینشی المپیک و کسب سهمیه برای ما حساسیت خاصی دارد. این اطمینان را به مردم عزیزمان در سراسر دنیا میدهم تیمهایما هم در رقابتهای جهانی و هم در رقابتهای بازیهای آسیایی تیم خوبی خواهد بود برای کسب بهترین نتیجه است.
رقابتهای بوداپست مجارستان که رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی هست نگاههای متفاوتی را به سمت خودش برد و نگاه فدراسیون کشتی ایران اینگونه بود که ۷ کشتی گیر اضافه کردیم، اما ما در سه وزن انتخابی تیم ملی را در آنجا برگزار کردیم و هدفمان این بود که هر وزنی ۲ کشتی گیر اعزام کردیم تکلیف نفر اول تیم ملی کشورمان در این مسابقات مشخص شد که بسیار حائز اهمیت بود و در نهایت آنچه کادرفنی به دنبالش بودند رسیدند.
ما در وزن 92 کیلوگرم امیرعلی آذرپیرا را داشتیم که در رقابت های قبلی در وزن 97 کیلو کشتی گرفته اما با شرایط وزنیای که دارد در 92 کیلو هم محک خورد ضمن اینکه ما در این وزن کامران قاسمپور هم داریم که به عضویت تیم ملی ما در رقابتهای جهانی درامده که با آسیب دیدگی پیش آمده امیدواریم کامران به مسابقات برسد.
وی در آخر گفت:سالها جای یک نماینده ایران در کمیسیون داوران اتحادیه کشتی که یکی از مهمترین کمیسیونهای اتحادیه کشتی است خالی بود که در گذشته پس از مرحوم خالقی سالها کسی جای او پا نگذاشته بود.
برای کشتی ایران خوشبختانه در زمان حضور آقای دبیر در فدراسیون کشتی رایزنیهای در این ارتباط انجام شده و ما به عنوان مدرس اتحادیه جهانی کشتی و عضو کمیسیون داوران جهانی حضور داریم. خواهشم از همه مردم، مسئولین و اصحاب رسانه این است که از دبیر حمایت کنند و با هم همدل باشند که دور از حاشیه باشیم و به بهترین نتیجههای ممکن دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/