آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۷۷۸

دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان؛ میزبان رویداد تولید محتوای بسیج

مرحله استانی پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به میزبانی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار می‌شود.

دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان؛ میزبان رویداد تولید محتوای بسیج

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رییس دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان، در نشست خبری مرحله استانی پنجمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج با اشاره به اینکه امیدواریم آثار و خیرات این رویداد بزرگ نصیب جوانان و جامعه شود اظهار داشت: در عصر جنگ شناختی قرار داریم و دشمن تلاش می‌کند با نشر اخبار‌های ضد و نقیض، دیدگاه و  شناخت انسان‌ها را تغییر دهد و آن‌ها را دچار شک و تردید کند.

رضا رنجبرکریمی افزود: وظیفه ما است که هوشیارانه در این عرصه خطیر ورود پیدا کنیم.

وی در ادامه با اشاره به این رویداد اظهار داشت: تیم‌های شرکت‌کننده خیلی خوبی از جامعه دانشگاهی در این رویداد شرکت می‌کنند و دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان افتخار می‌کند برای چندمین بار میزبان این کار ارزشمند است.

سپس مسئول فضای مجازی سپاه ثارالله استان کرمان نیز طی سخنانی گفت: با خصوصیاتی که این رویداد دارد برجستگان تولید محتوا در جامعه مشخص و موجب کشف استعداد‌ها و توانمندی‌ها می‌شوند.

حسین باقری عنوان کرد: در رویداد امسال ۳۰ تیم در رشته‌های مختلف ثبت‌نام کرده‌اند و این رویداد در روز‌های یکم تا سوم شهریورماه به میزبانی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار