پیاده‌روی «دلدادگان اربعین حسینی» در ۳۹ نقطه استان سمنان برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۷۰۰۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

پیاده‌روی «دلدادگان اربعین حسینی» در ۳۹ نقطه استان سمنان برگزار می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: آیین بزرگ «پیاده‌روی دلدادگان اربعین حسینی» در ۳۹ نقطه شهری و روستایی استان برگزار می‌شود.
قنبری
مدیر کل تبلیغات سمنان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا قنبری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده برای برگزاری پیاده‌روی «دلدادگان اربعین حسینی» در استان اظهار کرد: همزمان با روز اربعین حسینی، این اجتماع بزرگ مردمی در ۳۹ نقطه استان شامل ۱۸ نقطه شهری و ۲۱ نقطه روستایی برگزار می‌شود و مردم مؤمن و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در این حرکت معنوی، بار دیگر ارادت و وفاداری خود را به مکتب عاشورا به نمایش خواهند گذاشت.

وی گفت: این مراسم با رویکرد خون‌خواهی حضرت سیدالشهدا (ع) و با الهام از آیه شریفه «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ» و با مشارکت بیش از ۵۰۰ موکب مردمی در سراسر استان برگزار خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه شعار محوری اجتماع دلدادگان «مِثلی لا یُبایِعُ مِثلَه» است؛ افزود: این شعار برخاسته از پیام جاودان نهضت عاشورا است؛ که بر عزت، مقاومت، استکبارستیزی و عدم سازش با جبهه باطل تأکید دارد و امروز نیز الهام‌بخش ملت‌های آزادی‌خواه جهان است.

قنبری ادامه داد: رنگ مشترک تمامی برنامه‌های پیاده‌روی دلدادگان اربعین امسال سرخ انتخاب شده است؛ رنگی که نماد خون مطهر شهدای کربلا، استمرار راه عاشورا و پیام ماندگار خون‌خواهی سیدالشهدا (ع) به شمار می‌رود.

وی با اشاره به آیه محوری این مراسم تصریح کرد: آیه شریفه «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ» (آیه ۴۶ سوره مبارکه سبأ)، پیام اصلی این حرکت عظیم مردمی است؛ آیه‌ای که جامعه اسلامی را به قیام خالصانه برای خدا، چه به صورت فردی و چه جمعی، دعوت می‌کند و حقیقت نهضت حسینی را در امتداد مسیر اربعین تبیین می‌سازد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از مشارکت بیش از ۵۰۰ موکب فرهنگی، خدماتی و پذیرایی در این مراسم خبر داد و گفت: این مواکب با حضور نیرو‌های مردمی، هیئات مذهبی، تشکل‌های دینی و گروه‌های جهادی، خدمات متنوعی را به شرکت‌کنندگان ارائه خواهند کرد و جلوه‌ای از همدلی، خدمت‌رسانی و فرهنگ میزبانی اربعین را به نمایش می‌گذارند.

قنبری درباره مسیر‌های شاخص این پیاده‌روی در استان نیز گفت: در سمنان، مراسم از میدان امیرالمؤمنین (ع) به سمت مصلای امیرالمؤمنین (ع) برگزار می‌شود و در پایان، نماز جماعت ظهر و عصر و قرائت زیارت اربعین در مصلی اقامه خواهد شد.

وی افزود: در شاهرود، مسیر پیاده‌روی از سه‌راهی مجن به سمت آستان مقدس امامزاده ابوالقاسم (ع) بسطام خواهد بود و در دامغان نیز عزاداران از گلزار شهدای گمنام پارک دانشجو به سمت آستان مقدس امامزادگان محمد و جعفر (ع) حرکت خواهند کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: مسیر آیین معنوی دلدادگان حسینی در گرمسار نیز از مزار شهدا به سمت امامزاده اسماعیل (ع) خواهد بود.

قنبری با دعوت از عموم مردم استان برای حضور در این اجتماع عظیم معنوی اظهار کرد: پیاده‌روی دلدادگان اربعین، تنها یک حرکت آیینی نیست، بلکه نمایش وحدت، بصیرت، مقاومت و تجدید میثاق با آرمان‌های حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و جبهه حق است و امید می‌رود امسال نیز با حضور گسترده مردم، شاهد خلق جلوه‌ای باشکوه از فرهنگ عاشورا در سراسر استان سمنان باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار