به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، ضمن تشکر از برگزارکنندگان این اجلاسیه بهویژه معاونت مددکاری و مشارکتهای مردمی، گفت: مشاوران وزرا در دستگاههای اجرایی را همکاران خود در بنیاد شهید و امور ایثارگران میدانیم، زیرا برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش میکنند. این جلسات لازم است برای ارائه راهکارهای صحیح برگزار شود و تدابیر خوبی در این باره انجام شده است. به جز جلساتی که در استانها برگزار میشود این جلسات را دستگاهها نیز میتوانند برگزار کنند.
معاون رئیس جمهور افزود: گاهی ما در مسیر رسیدن به هدف گم میشویم و از رسیدن به قله و مسیر اصلی باز میمانیم، نمیدانیم که قوانین حوزه ایثار و شهادت به چه منظوری است؟ و چه هدفی را مد نظر داریم؟ این موضوعات باید در این جلسات مرور شود تا دچار انحراف نشویم. طرح شاهد برای این بود که رزمندگان و فرزندان شهدا وارد دانشگاه شوند تا دانشگاهها و دستگاههای اجرایی را توسط رزمندگان فداکار، اسلامی کنیم و نگاه اصلی و راهبردی امام خمینی (ره) همین بوده است.
دکتر قاضیزاده هاشمی افزود: باید مشکلات را آسیبشناسی کنیم تا ارزشها دچار ضد ارزش نشود. کار دیگر ما تبیین اهداف برای جامعه هدف است، اینکه قدمهایی که برداشتیم به چه منظور بوده است. مسیری که در آن حرکت میکنیم مهم است، زیرا شهدا برای رسیدن به همین مسیر یعنی رضای الهی به شهادت رسیدند، باید اخلاص خود را برای خدا نگه داریم و نیتمان را مرتب مرور کنیم.
وی ادامه داد: جانبازی و ایثارگری لطفی است که خدا به ایثارگران بخشیده است. اینکه خانوادهای شهیدی را تقدیم نظام و انقلاب کرده است، عنایت و توجه خداوند بوده است. توسط همین ایثارگران جامعه متحول میشود و حتی تشییع شهدا بعد از چند دهه جامعه را دچار تحول میکند. ما نسبت به خدا مسئول هستیم و رسیدگی به موضوع فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده شهدا مسئله ملی است و همه جامعه نسبت به خانواده ایثارگران مسئول هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوانکرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امانتی است که بر دوش همه جامعه است و برای آن آزمایش میشوند که نیاز به جهاد تبیین دارد. در استانها کنگرههای زیادی برای شهدا برگزار میشود که ارزشمند است و همه باید دست به دست هم دهیم بهویژه مشاوران وزرا در امور ایثارگران تا فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گسترش پیدا کند. اگر سراغ شهدا برویم بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد و شهدا از ما دستگیری خواهند کرد.
معاون رئیس جمهور تصریحکرد: قوانینی مربوط به ایثارگران تصویب شده است که برخی قوانین باید مرتفع شود. فارغ از اشکالاتی که وجود دارد حقوق ایثارگران قابل حذف شدن نیست و باید اصلاحاتی انجام بگیرد. باید قوانین مربوط به حوزه ایثارگران را کامل انجام بدهیم و نهایت قانون این است که باید برای همه ایثارگران اجرا شود.
دکتر قاضیزاده هاشمی اظهارداشت: شورای ترویج در استانها ابزار قدرتمندی برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و ابزار محکمی برای اجرای قانون است که میتواند همه را برای رسیدگی به مشکلات خانواده شهدا پای کار بیاورید. همه باید به قوانین ایثارگران عمل کنند.
معاون رئیس جمهور گفت: نظام جمهوری اسلامی طوری جایگاه مشاوران وزرا در امور ایثارگران را پیشبینی کرده است که به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده شهدا و ایثارگران بپردازند، شورای ترویج در دستگاهها هم به همین منظور تشکیل شود، زیرا فرهنگ ایثار و شهادت در حوزههای فرهنگی تاثیرگذار است. خانواده ایثار و شهادت کارکنان بنیاد را فرزندان خودشان میدانند و باید همت شود که سایر مدیران با خانواده ایثار و شهادت دیدار داشته باشند، زیرا ارزشمند است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوانکرد: ماده ۷۴ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مهم است و رسیدگی به قوانین حوزه ایثارگران را مورد توجه قرار میدهد. مشاورین وزرا در امور ایثارگران گزارشهای دقیقی ارائه دهند، زیرا بقای انقلاب اسلامی در حفظ روحیه فرهنگ ایثار و شهادت است و باید بتوانیم به درستی به وظایف خود در قبال ایثارگران عمل کنیم.