آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۶۸۸

آغاز دوره تربیت مربی بدنساز ویژه بانوان در آکادمی ملی المپیک

دوره تربیت مربی بدنساز ویژه بانوان از صبح امروز 16 بهمن ماه در آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار آغاز شد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، دومین دوره تربیت مربی بدنساز ویژه بانوان با حضور بهرام افشارزاده، دبیر کل کمیته ملی المپیک؛ دکتر مهرزاد حمیدی، رئیس آکادمی ملی المپیک وپارالمپیک و پیمان فخری، مدیر مرکز سنجش آکادمی و مدیر دوره افتتاح شد.

بهرام افشارزاده در ابتدای این مراسم دوره تربیت مربی بدنساز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دوره ها در آکادمی گفت: همانطور که مطلع هستید یکی از کارهای اساسی وبنیادی در آکادمی تربیت نیروهای انسانی است؛ یک ورزشکار برای اینکه بتواند در عرصه رقابت ها موفق باشد باید به مسائلی همچون آمادگی جسمانی، تغذیه و روانشناسی ورزشی توجه بیشتری داشته باشد.

وی در ادامه در خصوص توجه ویژه به ورزش بانوان گفت: علاقه مندی بانوان در عرصه ورزش نسبت به آقایان مشهود می باشد که ما  این مسئله را در بازی های آسیایی گوانگجو مشاهده کردیم.

افشارزاده همچنین در خصوص موفقیت بانوان ورزشکار در گوانگجو  تصريح كرد: در بازی های آسیایی قطر بانوان ما با دو مدال برنز به کار خود خاتمه دادند اما در بازی های آسیایی گوانگجو این پیشرفت را در ورزش بانوان دیدیم و آنها توانستند 14 مدال کسب کنند.

دبیر کمیته ملی المپیک در پایان با تاکید بر برگزاری هرچه بیشتر این دوره ها در آکادمی افزود: در برگزاری این دوره ها آکادمی از بهترین اساتید دانشگاهی و همچنین کارشناسان مجرب در این رشته استفاده کرده است تا شرکت کنندگان بتوانند از اطلاعات این کلاس ها به نحو مناسب بهره مند شوند.

گفتنی است، که این دومین دوره از نه دوره برگزار شده تربیت مربی بدنساز می باشد که ویژه بانوان ورزشکار بوده و از تاریخ  16 لغایت 27 بهمن در آکادمی ملی المپیک وپارالمپیک برگزار می شود.

دکتر حمید طباطبایی، دکتر محمد خبیری، دکتر علی آذربایجانی، دکتر مرتضی بهرامی نژاد، دکتر اصغر رواسی، دکتر علیرضا سلیمی، دکترآقا علی نژاد، دکتر حمید رجبی، دکتر مهرزاد حمیدی، دکتر جلالی فراهانی، جواد شفیعی، پیمان فخری و ساناز مجتبوی اساتید و مدرسین این دوره ده روزه می باشند./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار