آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۰۵۲۸

طرح اطلس اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد اجرایی خواهد شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری از اجرای طرح اطلس اقتصادی در استان در راستای رفع محرومیت خبر داد.

اجرای طرح اطلس اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سید احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با اشاره به اجرای طرح آمایش اقتصادی در استان گفت: با همکاری بسیج سازندگی سپاه فتح طرح‌های خوبی در حوزه اقتصادی در دست اجرا است.

عسکری افزود: اطلس اقتصادی  طرحی است که می‌تواند به برون رفت استان از محرومین کمک کند که با همه توان این طرح اجرا خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بیان کرد: از جمله طرح‌های اقتصادی می‌توان به احداث کارخانه کنسانتره سیب در دهکده اقتصاد مقاومتی و تولید ماهی در قفس در سد‌های مورد نظر استان اشاره کرد.

عسکری بر حمایت حوزه اقتصادی از این طرح‌ها تاکید کرد و گفت: استان در زمینه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی و توسعه و صیانت از جنگل‌های بلوط و همچنین حوزه آبزی پروری و گردشگری دارای پتانسیل است که اقدامات خوبی در این زمینه در دست انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار