آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۰۷۵
وزارت بهداشت اعلام کرد؛

شناسایی ۱۶۷ بیمار کرونایی در کشور/ ۵ نفر فوت شدند

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته در کشور، ۱۶۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۱۰۸ نفر آن‌ها بستری شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای تازه‌ترین وضعیت کرونا در کشور را اعلام کرد.

تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۷۳۹ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۹۵۶ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۳۷ هزار و ۷۹۵ نفر، دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۴۹۰ دوز رسید.

از یکشنبه هفته گذشته تا امروز ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۶۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۸ نفر آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۸۱۲ نفر رسید.

در طول ۷ روز گذشته (یکشنبه ۱۰ تا شنبه ۱۶ دی ماه)، ۵ نفر از بیماران کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۷۶۷ نفر رسید.

تا کنون ۷ میلیون ۳۸۸ هزار و ۹۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۸ میلیون و ۴۶۰ هزار و ۳۴۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار