کد خبر:۱۱۲۷۸۲
دانشگاه محقق اردبیلی:
انقلاب اسلامی منشأ حرکت جنبشهای ضد استبدادی جهان است
در بیانیه دانشگاه محقق اردبیلی که به مناسبت یوم الله 22 بهمن صادر شده، آمده است: انقلاب اسلامی منشأ حرکت جنبشهای ضد استبدادی سراسر جهان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اردبیل، در این بیانیه آمده است: در ايام الله دهه فجر، ملت بزرگ ایران به رهبری حضرت امام خميني(ره) به مبارزه با ظلم و ستم رژيم منحوس پهلوی برخاست که تا امروز الگویی برای مسلمانان و منشأ حرکت جنبش های ضد استبدادی سراسر جهان شده است.
این بیانیه می افزاید: در دنیایی که تفکر غیر دینی و ضد دینی حاکم بود، انقلاب اسلامی با همه آرمانهای خود در ایران پیروز شد؛ انقلابی که در ایدئولوژی آن ضدیت با امپریالیسم غربی و کمونیسم شرقی موج میزد، به طوریکه معمار و نظریه پرداز اصلی انقلاب حضرت امام خمینی (ره) در همان روزهای اول انقلاب اعلام کرد: ما انقلاب خود را صادر خواهیم کرد.
دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در این بیانیه اعلام کرده اند: ما همپای همه ایرانیان در «22 بهمن»، روز وحدت و يكپارچگي ملت آزاده و سرافراز همچون پيكر واحده و دژ مستحكم ايستاده و پرشورتر از سالهاي قبل در راهپيمايي مردمي و دشمنشكن يومالله 22 بهمن حضور يافته و با آرمانهاي انقلاب اسلامي تجديد ميثاق می كنيم./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰