آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۷۴۹۸
در گفت و گو با دانشجو

ترقی:دور دوم انتخابات در شفاف‌تر شدن موضوع ریاست مجلس موثر است / لیستی رای ندادن مردم، نشان‌دهنده گزینشی رای دادن آن‌ها بود + فیلم

قائم مقام حزب موتلفه تاکید کرد : در این شرایط کنونی دچار یک بحران برای مدیریت مجلس هستیم؛ انتخابات دور دوم می‌تواند تا حدی در شفاف‌تر شدن موضوع ریاست مجلس موثر باشد.

حمیدرضا ترقی قائم مقام حزب موتلفه و فعال سیاسی در گفتگو با  خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : تکثر لیست‌ها و نامزدها، باعث تقسیم آرا و عدم کسب نصاب لازم برای ورود به دور دوم توسط برخی نامزد‌ها شد.

وی افزود : میزان مشارکت مردم در این دوره از انتخابات، با وجود تحریم‌ها و فشار‌های ضد انقلاب، قابل قبول بود و ریزش آرای برخی از افراد نسبت به دوره گذشته، معنادار و نشان‌دهنده افت جایگاه مردمی آنها است .

ترقی اظهار داشت : صدا و سیما در این دوره از انتخابات، نقش موثری در معرفی نامزد‌ها به مردم ایفا کرد و لیستی رای ندادن مردم، نشان‌دهنده افزایش آگاهی و گزینشی رای دادن آن‌ها بود.

وی افزود :  پارلمان دوازدهم با این اکثریتی که الان انتخاب شدن در سطح کشور جهت گیری و آرایش کاملا مشخصی دارد.

قائم مقام حزب موتلفه تاکید کرد : در این شرایط کنونی دچار یک بحران برای مدیریت مجلس هستیم؛ انتخابات دور دوم می‌تواند تا حدی در شفاف‌تر شدن موضوع ریاست مجلس موثر باشد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار