کد خبر:۱۱۳۷۹۴
با امضای طوماری،
دانشجویان دانشگاه زنجان محاکمه موسوی و کروبی را خوستار شدند
دانشجویان دانشگاه زنجان با تجمع اعتراض آمیز خود و با امضای طوماری، محاکمه موسوی و کروبی را خوستار شدند
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو»از زنجان، بیش از 300دانشجوی دانشگاه زنجان با تجمع اعتراض آمیز خود بر وقایع روز 25بهمن ماه و به شهادت رسیدن یک دانشجوی بسیجی با امضای طوماری، محاکمه موسوی و کروبی را خوستار شدند.
بر اساس این گزارش، تجمع كنندگان با در دست داشتن پلاكاردهايي از عكس شهيد «صانع ژاله» و مقام معظم رهبري و دست نوشته هایی خواهان برخورد جدي دستگاه قضا با سران فتنه و مسببان شهادت دانشجوي بسيجي «صانع ژاله» شدند.
اين گزارش می افزاید: دانشجویان در این تجمع كنندگان شعارهايي از جمله «حرف ما یک کلام، محاکمه والسلام»، «فتنه گر بی حیا شرمت باد، نوکر امریکا شرمت باد»، «موسوی، کروبی اعدام باید گردد»، «اسرائیل – فتنه گر پیوندتان مبارک»، «دانشجو می میرد، ذلت نمی پذیرد» سر می دادند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰