آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۴۶۲۵
رییس اتاق بازرگانی کرمان خبر داد

برگزاری نشست شورای عالی معدن کشور در کرمان/حضور فعالان اقتصادی بریکس، اوراسیا، اکو و شانگ‌های در همایش کرمان آیدکس

طبیب‌زاده، در نشست خبری همایش کرمان آیدکس گفت: قرار است شورای راهبردی معدن را در استان کرمان ایجاد کنیم؛ بدین منظور نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو سید مهدی طبیب‌زاده، رییس اتاق بازرگانی استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: قرار است شورای راهبردی معدن را در استان کرمان ایجاد کنیم؛ بدین منظور نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. 


وی با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس از ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت ماه در کرمان افزود:میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگ‌های دعوت شده اند.

او اعلام کرد: اعتقاد داریم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشور‌ها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشور‌ها کمک کند.

طبیب زاده اظهار داشت: تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم.

او گفت: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند.

وی تاکید کرد: برای تشریح این سازوکار‌ها ۲۲ پنل تخصصی در حاشیه این همایش در دانشگاه هایتک ماهان برگزار خواهد شد.

او اعلام کرد: در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.

طبیب‌زاده افزود: در طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس است.

 وی تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار