آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۷۱۵۵
معاون آبفا کشور تاکید کرد؛

توجه حکمرانی آب به جایگزینی آب متعارف با غیر متعارف در صنایع کشور

معاون آبفا کشور گفت: برای حکمرانی آب در کشور ابعاد مختلفی در نظر گرفته شده و از سال ۱۴۰۱ بحث جایگزینی آب متعارف با غیر متعارف در صنایع مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو مسعود علویان صدر معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه بازدید از خط انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تامین آب برای صنایع یک بحث جدی است خاطرنشان کرد: ما عملا از ظرفیت آب‌های متعارف در سطح کشور برای آشامیدن استفاده می‌کنیم و در کنار آن تامین آب برای صنایع بحث جدی بود که در سیاست‌های دولت و مجلس در نظر گرفته شد.

وی افزود: برای حکمرانی آب در کشور ابعاد مختلفی در نظر گرفته شده و از سال ۱۴۰۱ بحث جایگزینی آب متعارف با غیر متعارف در صنایع مورد توجه قرار گرفته است.
 
او تاکید کرد: ظرف چند هفته آینده شاهد بهره برداری از این خط لوله انتقال آب خلیج فارس به شهر رفسنجان خواهیم بود و می‌توانیم از این ظرفیت برای آب آشامیدنی شهر کرمان هم استفاده کنیم.

 معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به ظرفیت پساب موجود در کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب پساب سالانه در کشور در حال بهره برداری است و این رقم تا ۴ میلیارد مترمکعب قابل افزایش است.

علویان صدر ادامه داد: ما با استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی می‌توانیم بخشی از نیاز صنایع را از پساب تامین کنیم و علاوه بر آن بخشی را هم می‌توانیم از آب دریا استفاده کنیم و در کنار آن کمبودی که در آب آشامیدنی هم وجود دارد، می‌توانیم استفاده کنیم.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: علاوه بر این طرح ها، سیاست‌های جدی صرفه جویی در آب کشاورزی مطرح است و باید تلاش کنیم با بهره گیری از الگو‌های کشت و روش‌های مدیریتی کاهش جدی و موثری در بخش کشاورزی داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار