
کد خبر:۱۱۵۷۷۹۵
در جمع خبرنگاران؛
صالحی امیری: روند انتخابات از هفته گذشته یک روند سالم و صحیح بوده است / بعنوان نماینده کاندیدا در وزارت کشور شاهد سلامت انتخابات بودهام +فیلم
نماینده پزشکیان در ستاد انتخابات خارج از کشور گفت: حضور جوانان باعث افزایش شور و شوق در انتخابات شده است و در بسیاری از صندوقها شاهد صفهای طولانی هستیم.
صالحی امیری، نماینده پزشکیان در ستاد انتخابات خارج از کشور، در وزارت امور خارجه حضور یافت و ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از مدیران و کارکنان این وزارتخانه، گفت: از این تریبون به همه سفرا و کادرهای سختکوش در سراسر جهان خسته نباشید میگویم.
وی با اشاره به شکلگیری دو اراده برای خلق این حماسه سیاسی، افزود: اراده اول اراده نظام است و اراده دیگر اراده مردم است. باور ما این است که این شور و شوق در یک دهه اخیر کمنظیر بوده است.
نماینده پزشکیان با اشاره به مشاهدات میدانی خود، اظهار داشت: حضور جوانان باعث افزایش شور و شوق در انتخابات شده است و در بسیاری از صندوقها شاهد صفهای طولانی هستیم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.