آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۴۸۹

٥٢ دستگاه وسیله نقلیه عامل مزاحمت در کرمان توقیف شد 

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از توقیف ۵۲ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به رانندگی اتباع به سبب انجام حرکات مخاطره آمیز در سطح شهر خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مهدی پورامینایی در تشریح این خبر گفت: در پی انتشار کلیپی در خصوص حرکت دسته جمعی چندین موتورسیکت در یکی از معابر پر تردد شهر کرمان که با حرکات نمایشی و خطرناک باعث نارضایتی شهروندان شده بودند بررسی این مورد در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا ماموران کلانتری ۲۱ و اختیارآباد با اجرای طرح امنیت محله محور ۳۷ دستگاه موتورسیکلت و ۱۵ دستگاه خودرو را توقیف و به پارکینک انتقال دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان خاطرنشان کرد: پلیس با عاملان مزاحمت برای شهروندان و افرادی که با راه انداختن کاروان های موتوری یا خودرویی باعث سلب آرامش دیگران، راهبندان و آلودگی صوتی بشوند با جدیت برخورد می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار