کد خبر:۱۲۰۵۸۶۵
در پاسخ به دانشجو؛

ظفرقندی: افزایش ظرفیت پزشکی تا تکمیل زیرساخت‌ها متوقف می‌شود+فیلم

وزیر بهداشت گفت:در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته شد که به دلیل کمبود زیرساخت‌ها و همچنین محدودیت‌های بودجه‌ای، طرح افزایش ظرفیت به‌طور موقت متوقف شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با SNNTV گفت: در پی کمبود شدید نیروی پزشکی، تلاش‌های زیادی برای تأمین بودجه و تربیت پزشکان جدید صورت گرفته است. هم‌اکنون سازمان امور اداری و استخدامی در حال تصویب جذب ۲۵ هزار نیروی جدید برای بخش بهداشت و درمان است که مراحل پایانی آن در حال انجام است.

وی افزود: چهار سال پیش، شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای برای افزایش سالانه ۲۰ درصدی ظرفیت دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی تصویب کرد. تا امروز این میزان افزایش بیشتر از آنچه که پیش‌بینی شده بود، تحقق یافته است.

ظفرقندی ادامه داد: در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته شد که به دلیل کمبود زیرساخت‌ها مانند خوابگاه‌ها، بیمارستان‌ها و یونیت‌های دندانپزشکی و همچنین محدودیت‌های بودجه‌ای، طرح افزایش ظرفیت به‌طور موقت متوقف شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمدحسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
وزیر بهداشت نباید پزشک باشه. و الا با تعارض منافعی که پیش میاد، امکان نداره به نفع مردم کاری کنن. تو یکی دو سال گذشته بودجهٔ این وزارت‌خونه چند برابر شده. قشنگ معلومه به‌خاطر تعارض منافع نمی‌خوان این قانون رو اجرا کنن.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار