افزايش مبادلات تجاري ايران و تركيه نيازمند برنامه‌ريزي قوي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۶۷۰
سفیر ترکیه:

افزايش مبادلات تجاري ايران و تركيه نيازمند برنامه‌ريزي قوي است

سفير تركيه گفت: افزايش مبادلات تجاري ايران و تركيه نيازمند برنامه‌ريزي قوي از سوي دو كشور است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اردبيل، امید یاردیم صبح امروز در ديدار با استاندار آذربايجان غربي اظهار داشت: این استان ظرفیت های ویژه ای برای همکاری های اقتصادی با ترکیه دارد که امیدواریم این ظرفیت ها بخوبی شناسایی و تقویت شود.
 
وی افزود: در سه ماه آینده جلسات خوبی در خصوص بهره گیری از ظرفیت ها و توانایی های مرزی دو کشور خواهیم داشت که امیدواریم در افزایش تبادلات اقتصادی منطقه موثر باشد.
 
سفير تركيه تصريح كرد: در تلاش براي احداث شهرك صنعتي مشترك ايران و تركيه تا پايان سال جاري هستيم و این موضوع یکی از اولویت هاي اساسی کشور ترکیه مي باشد.
 
یاردیم با اشاره به دو برابر شدن ميزان مبادلات ايران و تركيه در سال گذشته بيان داشت: در سه ماه گذشته شاهد مبادلات 13 تا 14 ميليارد دلاري بين ايران و تركيه بوديم كه اين امر نشان از تلاش ايران و تركيه براي افزايش مبادلات تجاري است.
 
وي به هدف‌گذاري 30 ميليارد دلاري مبادلات ايران و تركيه در پنج سال آينده اشاره كرد و گفت: براي تحقق اين هدف اميد مي‌رود بتوانيم هر سال قوي‌تر از سال گذشته پيش رويم.
 
سفير تركيه در جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: در اين هدف‌گذاري آذربايجان غربي مهم‌ترين نقش را دارد؛ چراكه آذربايجان غربي تنها استان كشور است كه با تركيه مرز مشترك دارد.
 
يارديم افزود: تحقق اهداف تعيين‌شده و افزايش مبادلات تجاري ايران و تركيه نيازمند برنامه‌ريزي قوي از سوي دو كشور است.
 
وي بر گسترش سطح روابط بين ايران و تركيه تأكيد كرد و گفت: برگزاري اجلاس سه جانبه وزراي كشورهاي ايران، تركيه و جمهوري آذربايجان براي منطقه حائز اهميت است.
 
لازم به ذكر است، نخستين اجلاس سه جانبه وزيران امور خارجه ايران، تركيه و جمهوري آذربايجان امروز در اروميه برگزار مي‌شود.
 
خاطرنشان مي شود، در اين اجلاس، در زمينه مناسبات منطقه‌اي و بين‌المللي تصميم‌گيري و مرز رازي ـ كاپي كوي در خوي واقع در مرز ايران و تركيه به بهره‌برداري مي‌رسد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار