به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی قربانی مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی گفت: این میزان کالا در قالب ۶۵۵ پرونده و در چهار هزار و ۳۰ ردیف کالایی از طریق مزایده به فروش رسید که نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی با بیان اینکه استرداد کالا به صاحبان ۳۳ درصد افزایش داشته است، اضافه کرد: ا۷۹ پرونده در ۳۲۲ ردیف کالایی و به ارزش ۳۷۴ میلیارد ریال از ابتدای سال جاری تاکنون از طریق فرآیند استرداد به صاحبان کالا عودت داده شد.
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی ادامه داد: در راستای صیانت از سلامت جامعه ۶۱۰ ردیف کالای غیرقابل مصرف از لحاظ بهداشتی شامل انواع مواد آرایشی، بهداشتی و انواع کمپوت نیز از گردونه مصرف خارج و امحا شد.
قربانی تصریح کرد: همچنین ۶ پرونده کالای متروکه گمرکی به ارزش بیش از ۱۹۰ میلیارد ریال در راستای حمایت از صنایع و خط تولید کارخانجات استان مرکزی از طریق اعاده به صاحبان کالا واگذار شد که ۱۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ثبت شده است.
هدف اصلی از تشکیل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی عبارت است از تمرکز کلیه امور مربوط به جمعآوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، تصرف، تحت توقیف یا مدیریت دولت در میآید.