کد خبر:۱۲۱۶۰۶۴

انجمن حمایت از زندانیان گناوه ۱۵ نفر از زندانیان را آزاد کرد

فرماندار گناوه گفت: انجمن حمایت از زندانیان این شهرستان با همکاری خیران و ستاد دیه استان، در سال جاری ۱۵ زندانی جرایم غیرعمد را از زندان آزاد کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدتقی صفری فرماندار گناوه گفت: انجمن حمایت از زندانیان گناوه با همراهی خیران، جهت آزادسازی این زندانیان که مرد و زن هستند، حمایت و مبلغ هفت میلیارد ریال مساعدت مالی کرد.

فرماندار گناوه با بیان اینکه ستاد دیه استان نیز در این راستا مبلغ هفت میلیارد ریال مساعدت مالی کرد، افزود: مبلغ یک میلیارد تومان توسط شاکی‌های زندانیان آزاد شده بخشیده شد.

وی ادامه داد: همچنین تعداد ۶۰ زندانی دیگر با پیگیری‌های انجمن حمایت از زندانیان گناوه با همکاری خیران از زندان آزاد و برای آنها شغل ایجاد و مشغول به کار شدند.

فرماندار گناوه خاطرنشان کرد: همچنین تعداد ۱۰۰ خانواده زندانی تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان شهرستان هستند و از آنها حمایت مالی و بسته‌های معیشتی اهدا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار