کد خبر:۱۲۱۸۰۲
در راستای اجلاسیه سرداران شهيد استان فارس صورت گرفت؛
رونمایی از كتاب رزمنامه ايرانيان در هشت سال دفاع مقدس در مراسم ياد روز سعدی
دبیر ستاد بزرگداشت یادروز سعدی گفت: در راستاي حمايت از برنامههاي اجلاسیه سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس در مراسم يادروز سعدي از كتاب رزمنامه ايرانيان در هشت سال دفاع مقدس رونمايي شد.
به گزارش گروه «خبرگزاری دانشجو» از شيراز، دکتر علياكبر صفيپور، شب گذشته در ويژه برنامه بزرگداشت سعدي اظهار داشت: تداوم برگزاري برنامههاي يادروز سعدي و حافظ اجراي آن را در هر سال به عنوان يك مطالبه عمومي مطرح كرده و مورد توجه قرار دادن اين سنت نوپا نشان از نهادينه شدن اين حركت در فارس دارد.
وي بيان کرد: امسال با همت و برنامهريزي مركز سعديشناسي شاهد بررسي قصايد سعدي در نشستهاي علمي هستيم كه بر اين اساس، مجموعه مقالات و اطلاعات توليد شده به شناخت هرچه بيشتر آثار اين استاد بزرگ كمك ميكند.
دبیر ستاد بزرگداشت یادروز سعدی تصریح کرد: همپيوندي مراسم يادروز سعدي با ايام فاطميه و كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس رخدادي زيبا به شمار ميرود كه از كنار يكديگر نشستن دو گوهر عشق و ايثار به عنوان جوهره فكر سعدي نشات گرفته است.
گفت: در راستاي حمايت از برنامههاي كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس در مراسم يادروز سعدي از كتاب رزمنامه ايرانيان در هشت سال دفاع مقدس رونمايي شد. /انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰