پذیرفته شدگان آزمون دکتری بخوانند/ چه زمانی برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنیم؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۱۱۱

پذیرفته شدگان آزمون دکتری بخوانند/ چه زمانی برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنیم؟

نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۵ هفته گذشته اعلام شد و با اعلام نتایج نهایی ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه‌ها آغاز شده است.
ثبت نام

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۵ هفته گذشته اعلام شد و با اعلام نتایج نهایی ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه‌ها آغاز شده است که جزئیات ثبت نام دانشگاه‌ها به شرح زیراست:

دانشگاه الزهرا (س)

دانشگاه الزهرا (س) زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری سال ۱۴۰۵ را اعلام کرد. ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دو مرحله غیرحضوری و حضوری انجام می‌شود.

بر اساس اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س)، مرحله نخست ثبت‌نام به صورت غیرحضوری و الکترونیکی در روز‌های ۱۴ و ۱۵ شهریورماه انجام خواهد شد.

مرحله دوم ثبت‌نام نیز به صورت حضوری و با هدف تحویل اصل مدارک، در روز‌های ۲۸ و ۲۹ شهریورماه برگزار می‌شود.

/

 

دانشگاه شریف

معاونت آموزشی دانشگاه شریف اعلام کرد: کلیهٔ پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری سال ۱۴۰۶-۱۴۰۵ چه از طریق استعداد‌های درخشان و یا آزمون دکتری لازم است نسبت به ثبت‌نام و انجام مراحل پذیرش از ساعت ۸:۰۰ شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۷ و حداکثر تا ساعت ۱۲:۰۰ دوشنبه ۱۴۰۵/۰۶/۹ اقدام کنند.

 

/

دانشگاه خواجه نصیر

زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سال ۱۴۰۵ دانشگاه خواجه نصیرالدین اعلام شد

فرایند ثبت نام در سه مرحله الکترونیکی، بررسی و تایید مدارک و ثبت نام حضوری انجام خواهد شد.

مرحله ثبت نام الکترونیکی از روز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۲ تا پایان روز جمعه ۱۴۰۵/۰۶/۰۶ از طریق سامانه آموزشی دانشگاه به نشانی behestan.kntu.ac.ir خواهد بود.

 

/

دانشگاه تهران

ثبت نام غیرحضوری (الکترونیکی) پذیرفته شدگان سه شنبه و چهارشنبه سوم و چهارم شهریور از طریق سامانه reg.ut.ac.ir انجام می‌شود.

ثبت نام حضوری یکشنبه و دوشنبه ۲۹ و ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات تکمیلی، دسترسی به اطلاعیه‌های بعدی، مدارک و نحوه ثبت نام به پایگاه اینترنتی معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی academics.ut.ac.ir مراجعه کنند.

 

/

شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی زمان و نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دوره‌های روزانه، نوبت دوم و پردیس خودگردان را اعلام کرد.

بر اساس اطلاعیه این دانشگاه، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دو مرحله انجام می‌شود؛ مرحله نخست به‌صورت غیرحضوری و مشروط و مرحله دوم به‌صورت حضوری و نهایی خواهد بود.

ثبت‌نام غیرحضوری از ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۱۷ شهریور آغاز می‌شود و تا پایان روز چهارشنبه ۱۸ شهریور ادامه خواهد داشت. پذیرفته‌شدگان باید پس از مطالعه اطلاعیه‌ها و راهنما‌های ثبت‌نام، مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و از طریق سامانه جامع آموزشی دانشگاه شهید بهشتی به نشانی ems.sbu.ac.ir مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

پذیرش حضوری و نهایی پذیرفته‌شدگان روز شنبه ۲۱ شهریور تا روز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ انجام می‌شود. دانشگاه تأکید کرده است اصل مدارک ارائه‌شده در این مرحله باید با مدارک بارگذاری‌شده در سامانه جامع آموزشی مطابقت داشته باشد و مسئولیت هرگونه مغایرت بر عهده پذیرفته‌شده خواهد بود.

ثبت‌نام دانشجویان تا زمان تکمیل مراحل حضوری به‌صورت مشروط خواهد بود و انتخاب واحد و آغاز کلاس‌های درسی نیز مطابق تقویم آموزشی دانشگاه انجام می‌شود.

 

/

دانشگاه امیرکبیر

قابل توجه پذیرفته شدگان دوره دکتری سال ۱۴۰۵ جزئیات دقیق زمان‌بندی و شیوه‌نامه تشکیل پرونده و ثبت‌نام، روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۶/۱۰  اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

 

/

پربازدیدترین آخرین اخبار