آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۹۳۹

البرز در مسیر تبدیل به قطب گردشگری ماجراجویانه و طبیعت‌گردی

رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان البرز، از برنامه‌ریزی‌های این استان برای توسعه گردشگری ماجراجویانه، طبیعت‌گردی و بوم‌گردی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اردشیر درویشی در حاشیه بازدید از غرفه میراث فرهنگی استان البرز با اشاره به اینکه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته از ۲۳ تا ۲۶ بهمن در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد و استان البرز با غرفه‌ای متفاوت و جذاب، نقش پررنگی در این رویداد ایفا کرد.

وی با بیان اینکه در غرفه البرز، آژانس‌های مسافرتی، راهنمایان تور، هتلداران، رستوران‌داران و فعالان حوزه بوم‌گردی حضور دارند، افزود: حضور ویژه هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان البرز و نمایش وسایل نقلیه گردشگری، جذابیت منحصربه‌فردی به غرفه این استان بخشیده است.

تمرکز بر گردشگری ماجراجویانه و طبیعت‌گردی

رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان البرزبا بیان اینکه امسال بر گردشگری ماجراجویانه، طبیعت‌گردی و بوم‌گردی تمرکز ویژه‌ای داشته است، عنوان کرد: برنامه‌های متنوعی برای جوانان و علاقه‌مندان به سفرهای هیجانی در نظر گرفته شده که می‌تواند به افزایش نشاط اجتماعی و تخلیه هیجانات جوانان کمک کند.

وی با توجه به اینکه این رویدادها، از ۶ تا ۹ اسفند، نمایشگاه کمپینگ، کاروان، وسایل آفرود و صنایع وابسته به طبیعت‌گردی و بوم‌گردی در نمایشگاه دائمی استان البرز (روبروی فرودگاه پیام) برگزار خواهد شد،گفت: این رویداد که برای اولین بار در البرز برگزار می‌شود، تاکنون با استقبال گسترده فعالان این حوزه مواجه شده و بسیاری از شرکت‌های مرتبط آمادگی خود را برای حضور اعلام کرده‌اند.

درویشی ادامه داد: استان البرز تا پایان سال سه تا چهار رویداد بزرگ گردشگری را با ترکیبی از طبیعت‌گردی و ورزش‌های ماجراجویانه برگزار خواهد کرد که به توسعه گردشگری در این استان کمک شایانی خواهد نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار