آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۹۱۸۵

دومین دوره رشد و توانمندسازی ریحانه ویژه دانشجویان دختر برگزار می‌شود

مدیر واحد خواهران تشکل دانشجویی گام دومی‌ها دانشگاه آزاد اسلامی داراب از برگزاری دومین دوره “ریحانه” در جهت رشد و توانمندسازی دختران خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاطمه تقی زاده مدیر واحد خواهران تشکل دانشجویی گام دومی‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب گفت: دوره رشد و توانمندسازی ریحانه با توجه به اهمیت توجه به جایگاه زن و خانواده توسط واحد خواهران تشکل برنامه ریزی و در جهت ارتقا سطح کنشگری در حوزه بانوان برگزار خواهد شد.

تقی زاده افزود: در سال‌های اخیر تاکید زیادی از سمت مقام معظم رهبری پیرامون مسئله زن داشتند که "این مسأله که زن به سمت معرفت، علم، مطالعه، آگاهی، کسب معلومات و معارف حرکت کند، باید در میان خودِ بانوان خیلی جدّی گرفته شود و به آن اهمیت بدهند" که مباحث این دوره با توجه به این منویات خواهد بود.

این فعال دانشجویی در مورد سرفصل‌های دوره بیان کرد: با حضور اساتید مجرب و مطرح، موضوعاتی همچون "سواد رسانه‌ای"، "مدیریت فرهنگی"، "بررسی شبهات روز"، "جریان شناسی سیاسی"، "بایسته‌های اخلاق تشکیلاتی"، "برنامه ریزی و مدیریت زمان در تشکیلات"، "بررسی مسائل روز منطقه و محور مقاومت"، "کنشگری و فعالیت در حوزه زنان و خانواده" مورد تبیین قرار می‌گیرد.

مدیر واحد خواهران تشکل دانشجویی گام دومی‌ها با اشاره به وجه تسمیه این دوره گفت: نخستین دوره ریحانه در سال گذشته برگزار شده که با استقبال ویژه‌ای همراه بود که باعث شد مرحله دوم این دوره نیز برگزار گردد و نام گذاری این دوره بر اساس نامه ۳۱ نهج البلاغه بوده که امام علی (ع) می‌فرمایند "إنَّ المَرأَةَ رَیحانَةٌ و لَیسَت بِقَهرَماَنةٍ" (زن گل است و لطیف، نه کارگزار و دلیر) پس با توجه به موضوع و مخاطبین دوره، اسم "ریحانه" برای دوره انتخاب گردید.

فاطمه تقی زاده خاطرنشان کرد: کار‌های ویژه‌ای در حوزه بانوان در قالب "طرح کوثرانه" از جمله برگزاری کارگاه‌های انتخاب صحیح همسر، مدیریت روابط عاطفی، مشاوره‌های خانواده و ازدواج، دورهمی‌های دخترانه در تشکل دانشجویی گام دومی‌ها برگزار می‌شود و دومین دوره ریحانه در تداوم این طرح کوثرانه می‌باشد و قطعا با برنامه‌های متنوع و موثر استمرار خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار