کد خبر:۱۲۳۱۹۲۷

ادارات، مدارس، بانک‌ها و دانشگاه‌های استان مرکزی دوشنبه ۶ اسفندماه تعطیل شد

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی گفت: ادارات، مدارس، بانک‌ها و دانشگاه‌های استان مرکزی دوشنبه ۶ اسفندماه تعطیل شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی میرزایی عصر یکشنبه در گفت‌و‌گویی افزود: این تصمیم با عنایت به ورود توده هوای سرد به کشور و استمرار برودت هوا در کارگروه مدیریت بهینه انرژی استان مرکزی گرفته شده است.

وی، ضمن تاکید مجدد بر ضرورت خاموش بودن کلیه تأسیسات حرارتی و همچنین ضرورت مدیریت مصرف بهینه انرژی و صرفه‌جویی (به‌ویژه گاز و برق)، گفت: این تعطیلی به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند.

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی ادامه داد: تعدادی از شعب مرکزی و یا منتخب بانک‌ها در سطح استان به صورت کشیک از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ فعال هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار